Andreas og kollegerne får 95.000 kroner i bonus

Sengegiganten Jysk udbetaler store penge-bonusser til alle deres medarbejdere i butikkerne landet over.

02:12

Sengetøjsgiganten Jysk udbetaler i gennemsnit 31.000 kroner til deres medarbejdere landet over.

Jysk i Randers Syd er den butik, som har fået udbetalt flest penge i bonus i hele landet. Her har alle medarbejdere fået 95.000 kroner i bonus.

Læs også Sally er Østjyllands sejeste batwoman

- Det er lige meget, om man er elev eller færdiguddannet, fortæller butikschefen for Jysk Randers, Bo Viktor Andersen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Jysk i Randers Syd.

Sengegiganten har haft et økonomisk godt år. Corona-krisen har forhindret danskerne i at bruge penge på charterferier og souvenirs i udlandet.

Derfor har Jysk oplevet, at danskerne i stedet har brugt deres penge på madrasser og solsenge.

- Det er vigtigt, at medarbejderne er en del af den succes, vi har, fortæller butikschef for Jysk Randers Syd til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Henning fejrede sin runde fødselsdag på skateramperne

Det har betydet, at medarbejderne måtte løbe hurtigere og indrette sig i en travl butik, hvor de nu skal spritte af og holde afstand.

- Vi har løbet rigtig stærkt herude, det har været sjovt og dagene er gået hurtigt, fortæller elev hos Jysk Randers Syd, Andreas Møldrup.

Blod på tanden

Bonussen betyder meget for eleven Andreas Møldrup, der arbejder i Jysk Randers Syd. Han skal bruge pengene på en lejlighed, og så skal han ud at spise godt.

- Det betyder meget, at alt det arbejde vi har lavet, det betaler sig nu, siger han.

Læs også Gåtur i Aarhus C: 17 smidte mundbind spottet på et kvarter

Den store bonus har nemlig givet Andreas Møldrup mere lyst til at løbe hurtigere.

- Jeg kommer klart til at arbejde lige så hårdt, hvis ikke hårdere nu, for at jagte en bonus igen eller slå den, fortæller elev hos Jysk Randers Syd, Andreas Møldrup med kampgejst i øjnene.