Randers FC's hjemmebane skifter navn

Tirsdag skiftede AutoC Park Randers navn til BioNutria Park Randers

Fra og med tirsdag har Randers FC's hjemmebane fået nyt navn. AutoC Park Randers har skiftet navn til BioNutria Park Randers.

Det sker efter, at BioNutria Danmark har overtaget navnesponsoratet frem til 31. oktober 2018.

Virksomheden fremstiller gødningsprodukter til landbruget, golfbanen og haven og firmaet. Hovedkontoret ligger i Sverige, men virksomheden har lager og produktion i og omkring Randers, og administrerende direktør Ove Andersen ser store eksponeringsmuligheder i navnesponsoratet.

- Vi går bevidst efter at opnå en markedsandel i Danmark på mindst 10 procent. Vi ser derfor navnesponsoratet i Randers FC som et enormt eksponeringsvindue for at nå dette mål, siger han i en pressemeddelelse.

Randers FC's salgschef Kathrine Fisker er godt tilfreds med, at navnerettighederne til Randers FC's hjemmebane nu er på plads de næste tre år.

- Vi har haft en god dialog med BioNutria siden starten af september, og at aftalen allerede er faldet på plads tyder på, at vi får et godt, spændende og professionelt samarbejde med BioNutria, siger hun.

- Der er jo også en fin synergi mellem BioNutria og fodboldbanen, da det selvfølgelig er BioNutria, der har leveret gødningen til vores flotte grønne fodboldbane.

Randers FC spiller første gang under det nye hjemmebanenavn til en superliga-kamp, når holdet søndag den 27. september klokken 16.00 møder de danske mestre fra FC Midtjylland.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer