Randers FC forlænger med Vladimir Rodić

Randers FC og Vladimir Rodić har forlænget kontrakten med yderligere to år

Foto: Getty/Randers FC

Superligaklubben Randers FC har forlænget kontrakten med 24-årige Vladimir Rodić fra Montenegro. Han kom til Randers FC på transfervinduets sidste dag, og startede med en 1-årig kontrakt.

Men nu har han altså skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

Læs også Randers FC Support nedlægger sig selv

- ”Vladi” har vist det forventede niveau i Randers FC, efter han kom til klubben i slutningen af august måned. Han er startet inde i samtlige Alka Superliga-kampe og bidrager især til det offensive i kraft af aktioner, som kan være kampafgørende såsom mål og assists, og det har alle klubber jo brug for, fortæller Randers FC-direktør Michael Gravgaard i en pressemeddelelse.

- Han er en glad dreng der giver noget energi til truppen, og han har en god attitude både på og uden for banen, så vi er virkelig glade for, at vi har landet en ny aftale med ham.

Vil væk fra bundplacering

Vladimir Rodić har indtil videre kun spillet ni kampe og scoret et enkelt mål for Randers FC. Men han ser frem til at kunne udbygge statistikken.

- Jeg er faldet virkelig godt til i Randers og er glad for, at det er her min fodboldfremtid er i, i hvert fald, de næste par år. Holdet ligger lige nu sidst i rækken, men jeg føler, at der er meget mere kvalitet her, end placeringen berettiger til. Jeg glæder mig til at være med til at få vendt det og vil arbejde hårdt for, at det kommer til at ske. Jeg kan mærke, at det er noget, der virkelig betyder noget, ikke bare for folk i og omkring klubben, men i hele byen, siger Vladimir Rodić.

Vladimir Rodić

Født: 7. september 1993
Tidligere klubber: Rad, Malmö FF, Karabükspor
Landsholdskampe for Montenegro: 5 kampe