Ólafur Kristjánsson stopper som cheftræner i Randers FC

Efter gensidig aftale har Randers FC og cheftræner Ólafur Kristjánsson ophævet samarbejdet med omgående virkning

Ólafur Kristjánsson stopper med øjeblikkelig virkning som cheftræner i Randers FC. Det sker ifølge begge parter efter gensidig aftale. 

Randers FC ligger pt. sidst i Superligaen, og den sportslige krise har naturligvis ført til samtaler om fremtiden - blandt andet under et offentlig kendt bestyrelsesmøde i slutningen af august. Dengang valgte bestyrelsen at frede cheftræneren, men nu er det så slut.

quote Nu er det min opgave at finde en, som sammen med resten af det sportslige team kan tage over og få os væk fra bunden af Superligaen

Michael Gravgaard, direktør

- Ólafur og jeg har især i de seneste 3-4 uger haft flere samtaler om, hvad vi kunne gøre for få ændret tingenes tilstand i klubben. For det gør ondt at se os der, hvor vi er. Ólafur har vist mig en åbenhed, tillid og ikke mindst ærlighed, der er beundringsværdig og vinder min dybeste respekt. Baseret på den åbenhed imellem os er vi enige om, at det bedste for klubben er, at han stopper som cheftræner, siger direktør i Randers FC, Michael Gravgaard, i en pressemeddelelse.

Også efter Randers FCs nederlag senest til AC Horsens havde bestyrelsen med formand Per Hastrup i spidsen tiltro til Ólafur Kristjánsson.

- Jeg er rigtig ked af at klubben, Ólafur og jeg ikke er lykkedes bedre i denne sæson, og nu er det min opgave at finde en, som sammen med resten af det sportslige team kan tage over og få os væk fra bunden af Superligaen, fortsætter han. 

Har prøvet alt

Ólafur Kristjánsson kom til Randers FC sidste sommer og skabte flotte resultater i efteråret, hvorefter holdet løb ind i en pointmæssige tørke. Og den har så fortsat ind i den nye sæson, hvor holdet blot har samlet syv point i 11 kampe.

- Vi har ikke haft en tilfredsstillende sæsonstart, og derfor har vi selvfølgelig talt om, hvad der skal til for at lave om på tingene. I forlængelse af de samtaler er vi blevet enige om, at det her nok er den bedste løsning. Jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke længere føler, jeg kan levere det, jeg forventer af mig selv, siger Ólafur Kristjánsson om bruddet.  

Han har ifølge ham selv forsøgt en hel masse for at vende udviklingen i den kronjyske klub - uden held. 

quote Jeg har prøvet mange værktøjer de seneste uger, men må erkende, at det ikke har virket tilstrækkeligt, og derfor er det bedst, at der kommer nye kræfter til.

Ólafur Kristjánsson

- Jeg har prøvet mange værktøjer de seneste uger, men må erkende, at det ikke har virket tilstrækkeligt, og derfor er det bedst, at der kommer nye kræfter til. Det er selverkendelse, og til enhver tid vil jeg gøre det, jeg mener er bedst for klubben og for mig selv, og det er også derfor jeg sammen med Michael har truffet det her valg, lyder det fra Ólafur Kristjánsson. 

I samme ombæring ønsker han alle i og omkring klubben alt det bedste.

Hvem der så overtager styringen i trænersædet i Randers, arbejder vi på TV2 ØSTJYLLAND lige nu på at finde ud af.

Torsdag eftermiddag sendte vi live fra BioNutria Park med Randers FC's afgående cheftræner Ólafur Kristjánsson. Se videoen her: 

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 20.20.54

Dyre dråber til dyrene: - Det giver os en kæmpe merudgift

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste