Moniz rygende arrig efter debut: Rødt kort en katastrofe

Randers-træner Ricardo Moniz er alt andet end tilfreds med dommer Sandi Putros efter nederlaget til FCN

Direktør Michael Gravgaard forsøger at forhindre Ricardo Moniz i at overfuse dommeren. Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

1 af 2

Randers FC var kort inde i anden halvleg af lørdagens kamp mod FC Nordsjælland på vej mod sæsonens blot anden sejr i Alka Superligaen.

Gæsterne var foran med 2-1, men i stedet for en sejr endte det med et nederlag på 2-3, mens holdet efter to røde kort sluttede kampen med ni mand på banen.

Kampen var den første for den nye cheftræner, hollænderen Ricardo Moniz, og han er alt andet end tilfreds med dommer Sandi Putros' indsats i kampens hektiske slutfase. 

- Dommeren ødelagde det for os i en kamp, der ikke var tæt på at være destruktiv eller ond, siger Moniz.

Først måtte offensivspilleren Bashkim Kadrii forlade banen efter at have modtaget sit andet gule kort, mens anfører Mads Agesen i kampens tillægstid fik direkte rødt kort for at plante et knæ i ryggen på Emiliano Marcondes. 

Læs også Underskud i Randers FC: Vindmøller får skylden

Særligt den sidste udvisning frustrerede den hollandske Randers-træner.

- I England sker sådanne aktioner hele tiden. For mig er det en katastrofe, at det koster et rødt kort. Når man stopper den type af positiv aggression, så skaber man middelmådige spillere, siger han.

Trods nederlaget er Moniz generelt tilfreds med holdets præstation, som ifølge ham burde have udmøntet sig i et point til kronjyderne. 

Læs også Randers FC-profil er chokeret over dagens trænerstop

- Vi havde 100 procent fortjent at få et point med fra kampen. Nu må vi starte forfra med at reparere skaderne, siger Moniz.

Med lørdagens nederlag er Randers FC fortsat sidst i Superligaen med syv point for 12 kampe. Næste opgave er en hjemmebanekamp mod AaB.