Randers FC-profil er chokeret over dagens trænerstop

Det kom som en stor overraskelse for spillerne i Randers FC, at træneren Ólafur Kristjánsson har valgt at sige sit job op

Mads Agesen mener, at spillerne bør kigge indad, efter at træneren Ólafur Kristjánsson har valgt at sige sit job op. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Randers FCs forsvarskrumtap Mads Agesen melder om en overrasket og chokeret spillertrup, som torsdag kl. 13 fik nyheden om, at træneren Ólafur Kristjánsson stopper med øjeblikkelig virkning.

- Jeg blev lidt chokeret, og havde ikke set den komme. Især ikke efter at bestyrelsesformanden (Per Hastrup, red.) fredede ham efter seneste nederlag, siger Mads Agesen til TV2 ØSTJYLLAND.

Og han var efter sigende ikke den eneste, der blev overrasket over trænerstoppet.

- Det kom bag på de fleste, var min fornemmelse. Men jeg synes, at det er kæmpe stort af Ólafur at sige op og erkende, at han ikke kan gøre mere nu, siger Mads Agesen.

Læs også AGF fyrer Glen Riddersholm: Henter ny træner hos Lyngby

Træneren, der nu er fortid i Randers FC, har nemlig ifølge ham selv forsøgt en hel masse for at vende udviklingen i den kronjyske klub, som kun har fået syv point i 11 kampe i denne Superliga-sæson. 

Muligvis ny træner mandag

- Jeg har prøvet mange værktøjer de seneste uger, men må erkende, at det ikke har virket tilstrækkeligt, og derfor er det bedst, at der kommer nye kræfter til. Det er selverkendelse, og til enhver tid vil jeg gøre det, jeg mener er bedst for klubben og for mig selv, og det er også derfor jeg sammen med Michael har truffet det her valg, lyder det fra Ólafur Kristjánsson.

Den udmelding bør også få spillerne til at kigge indad, mener Mads Agesen.

95 pct. af pilen peger på os. Vi er i den grad medskyldige i, at Ólafur er nødt til at sige op.

Mads Agesen, forsvarsspiller

- 95 pct. af pilen peger på os. Vi er i den grad medskyldige i, at Ólafur er nødt til at sige op. Han har ret i, at han har brugt alle værktøjerne, og alle har fået chancen, forklarer forsvarsspilleren.

Samtidig roser han timingen for trænerstoppet, for på grund af landskamp har spillerne fri de næste tre dage.

04:12

Senest efter Randers FCs nederlag til AC Horsens havde bestyrelsen med formand Per Hastrup i spidsen tiltro til Ólafur Kristjánsson.

Luk video

Og så håber Mads Agesen, at alle kommer tilbage på træningsbanen med fornyet energi og tro på tingene.

- Vi har fået at vide, at der muligvis står en ny træner mandag, men mere ved jeg ikke, siger han videre.

Onsdag gæstede Ólafur Kristjánsson Fodbold med Horup-studiet. Se hvordan det så ud herunder: