Livlig fredagskamp endte med pointdeling i Randers

Masser af chancer, straffespark og to mål var på menuen, da Randers FC og Silkeborg IF underholdt med en 1-1-kamp fredag aften

Randers FC indtog en uvant sidsteplads i Superligaen inden sjette runde blev fløjtet i gang fredag aften. Gæsterne var Silkeborg IF, der kom med en 4-1-sejr over Helsingør i bagagen.

To uafgjorte og tre nederlag var det blevet til for kronjyderne, der i den grad kunne bruge en sejr for at sparke sæsonen i gang for alvor.

Til opgøret havde cheftræner Ólafur Kristjánsson valgt at stille med tre angribere fra start. Forrest havde Marvin Pourié fået selskab af unge Marcus Mølvadgaard, der for blot to uger siden rundede sin 18. fødselsdag, mens Nikola Djurdjic indtog den offensive midtbane. 

Det var den unge og urutinerede af angriberne, der stjal opmærksomheden. Marcus Mølvadgaard blev noteret for sit første mål som professionel, da han efter 38 minutter modtog bolden fra makker Pourié, og så kunne den stærke Mølvadgaard svinge bolden forbi Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet.

Forud for målet var kampen ganske lige. Bolden strøg fra målfelt til målfelt i begyndelsen, men første reelle højdepunkt kom først efter en halv time, da Nikola Djurdjic sendte et ellers helt frit hovedstød forbi den venstre opstander.

Silkeborg havde også sendt en ung angriber i aktion. Jeppe Okkels var det overraskende valg i front, da svenske Gustaf Nilsson var skadet. Okkels havde dog sit hyr med at komme forbi især Mads Agesen i Randers-bagkæden.

Efter en time fik gæsterne deres klart største chance. Robert Skov kommer frem til afslutning lidt uden for feltet, og det så ud til, at den ville stryge ind ved den venstre opstander, men en hurtig reaktion fra Jonas Bager fik reddet Randers på målstregen.

Minutter efter var Robert Skov atter på spil. Denne gang tog han dribleturen ind i feltet, og det betalte sig, da han blev nedlagt af finske Joni Kauko. 

Straffespark til Silkeborg, og det omsatte Skov selv på sikker vis ved at sende bolden i modsatte side af målmand Hannes Haldorsson. Det betød 1-1 med knap en halv time igen.

Efter målet lignede kampen en, som begge hold gerne ville tage ét point med hjem fra, men da slutfløjtede nærmede sig, kom begge hold frem til store chancer. Størst var dog et drøn fra 20-25 fra Casper Sloth med to minutter igen, som prellede af på overliggeren.

Indskiftede Mayron George var uhyre tæt på at sende et hovedstød i netmaskerne dybt inde i overtiden, men som historien så ofte er med den costaricanske angriber, så får han ikke omsat chancerne til mål.

Opgøret endte 1-1, og dermed ligger Randers FC stadig på sidstepladsen i Superligaen, mens Silkeborg indtager 8.-pladsen, hvor forfølgerne dog har en kamp i ærmet.

I næste runde skal Randers FC en tur til Helsingør, mens Silkeborg får besøg af Hobro. 

Randers FC - Silkeborg IF 1-1 (1-0)

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

20200924161915655_1000.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: 463 nye coronasmittede i Danmark - smitteprocenten er meget lav