Randers FC-træner: Lige nu har vi ikke holdet til top 6

Tre af klubbens største profiler har forladt klubben, og før erstatningerne er spillet ind eller flere er hentet til, så er slutspillet urealistisk

Siden vinter har Ólafur Kristjánsson mistet tre af Randers FC's bærende profiler gennem flere år, nemlig eks-anfører Mads Fenger, midtbanekreatøren Kasper Fisker og målslugeren Mikael Ishak. 

I det igangværende transfervindue har klubben hentet Saba Lobjanidze, Perry Kitchen, Kevin Conboy og Ibrahima Ndiaye. Lobjanidze og Kitchen har fået spilletid i alle sæsonens fem kampe, men kræver stadig tilvænning. Conboy er skadet mens Ndiaye så sin første kamp på BioNutria Park fra bænken. 

I tirsdagens udgave af Fodbold med Horup erkender Randers FC-træneren, at holdet endnu mangler noget, før målsætningen om top 6 kan indfries.

- Vores ageren i transfervinduet indtil videre - altså med dem vi har mistet og dem vi har fået ind, med respekt for dem - har ikke været til, at vi skal gøre os realistiske håb nu om at ligge i top 6.

- Men vi kan gøre det i forhold til at få dem spillet ind på holdet og få holdet spillet sammen. Det er dygtige spillere, vi har fået ind, fortsætter Ólafur Kristjánsson.

Panelet diskuterede også afgangen af Fisker, og hvordan han skal erstattes på holdkortet. Se det klip her.

At miste tre så store profiler som Fenger, Fisker og Ishak kan ikke undgå at mærkes.

- Jeg synes, vi har en chance for det (at ende i top 6, red.), men lige nu har vi ikke holdet til det og lige nu ja, der har det været hårdt at miste de tre nøglespillere, siger Ólafur Kristjánsson.

Herunder kan du se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup, hvor alle fire cheftrænere var på besøg.

 

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 20.20.54

Dyre dråber til dyrene: - Det giver os en kæmpe merudgift

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste