Suveræn Jan Ø. Jørgensen strøg til tops

Badmintonkometen Jan Ø. Jørgensen fra Århus vandt Copenhagen Masters uden problemer efter sejr over hollænderen Dicki Palyama.

Det var ikke umiddelbart til at se, at hollænderen Dicky Palyama dagen forinden slog Danmarks badmintonkonge Peter Gade ud af Copenhagen Masters.

I finalen var han mere eller mindre lammet over for den århusianske badmintonkomet Jan Ø. Jørgensens flotte spil.

I to sikre sæt med cifrene 21-7, 21-14 tog Jørgensen turneringssejren Allerede fra start var der tale om god gammeldags klasseforskel på de spillere. Jan Ø. Jørgensen stormede frem og leverede varieret og aggressivt spil.

Andet sæt var mere jævnbyrdigt. Der var dog ikke tale om en mindre fokuseret Jan Ø. Jørgensen, men til gengæld en mere vågen Dicky Palyama, der til tider viste glimt af, hvorfor han i semifinalen blev Peter Gades banemand. Men der var dog aldrig rigtig tvivl om, hvem der var bedst. Jan Ø. Jørgensen viste atter et utroligt overskud og et meget velovervejet spil. Det krydrede han med en vilje, der lyste ud af ham i hver eneste duel.

Med sejren satte Jan Ø. Jørgensen punktum for årets Copenhagen Masters, hvor Danmark opnåede vandt i samtlige discipliner.