Spillerflugt truer Silkeborg IF

Flere rutinerede spillere er på vej væk, fordi de er trætte af tilværelsen i Silkeborg IF.

Silkeborg IF står over for en større udluftning i spillertruppen. En gennemgang af truppen afslører, at truppen at kun 12 af 24 kontraktspillere har aftaler, der rækker ud over denne sæson.

Og flere af de rutinerede kræfter i den kriseramte SAS Liga-klub i fodbold er så trætte af tilværelsen hos reserverne, at de efter alt at dømme smutter, når deres kontrakter udløber til sommer.

Iddi Alkhag, Henrik Schnedler og Muhammed Akinci udgør halvdelen af de spillere i klubben, der har spillet flere end 100 kampe i den røde trøje. Alligevel har de alle skiftet en fast plads ud med reserveholdet hos den nedrykningstruede klub i denne sæson.

- Jeg går bare og venter på, at der sker noget. Ellers må jeg til at overveje, hvad der så skal ske. Jeg kan godt lide klubben og alt det der, men jeg gider jo ikke være her, hvis de ikke vil bruge mig, siger Muhammed Akinci, der trods sine blot 23 år har været en del af holdet gennem fire sæsoner. I denne sæson har han blot fået 13 minutter.

Silkeborg-mandskabet kunne ellers godt bruge en ekstra hånd i denne tid. Klubben ligger på 10.-pladsen i SAS Ligaen med syv point, eller samme pointtal til som de ligeså kriseramte naboer i Viborg på den skæbnesvangre nedrykningsplads. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15491">Silkeborg IF tabte til OB (1/10-06)</A><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15234">Spillere i Silkeborg IF gør oprør (5/9-06)</A></STRONG>