Snigpremiere på ny strikkesæson: Pindene gløder og alle kneb gælder

I den nye sæson af Den Store Strikkedyst dyster igen 10 nøje udvalgte amatørstrikkere på teknik og kreativitet.

44:30

De 10 amatørstrikkere bliver stillet overfor den ene opgave efter den anden. Det bliver en kamp, hvor pindene gløder, kortene holdes tæt til kroppen, og alle kneb gælder.
 
I sidste sæson gik strikkedysten landet rundt med sin strikkede penis til hverdagsbrug, som blev strikket i kategorien ”godgørende strik med en funktion”. Det skal blive spændende at se, om denne sæsons strikkere er lige så modige, når de lader sig kaste ud på dybt vand.

Dommerne er som sædvanligt de to strikkeeksperter Vithard Villumsen og Christel Seyfarth. Værten er den tidligere deltager i strikkedystens første sæson, Koushi Radhakrishnan fra Silkeborg, der igen i år har forberedt sig ved at strikke otte passende butterflies – én til hvert program.

Og niveauet er højt i tredje sæson. Deltagerne har alle på forhånd studeret de to første sæsoner på tv, så de er udmærket klar over, at de går ind til et hårdt udskilningsforløb, hvor konkurrencen er knivskarp, og dommerne vender strikketøjet på vrangen for at finde alle fejl.

Klik på videoen øverst og se allerede nu sæsonpremieren på Den Store Strikkedyst.