Se interview med John 'Faxe' Jensen

'Faxe' begynder mandag som træner i Randers FC. Se eksklusivt interview med EM-helten, der også vil vinde medaljer med kronjyderne.

Fra på mandag hedder Randers FC's cheftræner John 'Faxe' Jensen.

I et eksklusivt interview med TV 2 | ØSTJYLLAND's Jesper Elming fortæller 'Faxe' om bruddet med Michael Laudrup efter deres trænergerninger i både Brøndby og i Spanien.

Men han fortæller også om EM-guldet i 1992, ambitionen om at skaffe medaljer til Randers FC og om hans indtryk af byens fodboldpublikum.

- Det er et fantastisk stadion, og de har nogle fantastiske fans, som er den her 12.-mand. Randers har været rigtig gode på hjemmebane, så jeg glæder jeg mig meget til måske at kunne sætte endnu mere kog i det og få endnu flere folk på stadion, fortæller han under interviewet.

Du kan se interviewet i sin fulde længde ved at klikke på linket i boksen ovenfor til højre. Her kan du desuden få svar på, hvorfra John Jensen har fået sit berømte øgenavn, 'Faxe'.

TV 2 | ØSTJYLLAND bringer desuden uddrag fra interviewet i lørdagens og søndagens udsendelser klokken 19.30. Og i mandagens udsendelse klokken 19.30 kan du se et tv-indslag om John 'Faxe' Jensens første arbejdsdag i Randers.