Sådan ser Westergaards akvarel ud

Der har været skrevet meget om den akvarel, Kurt Westergaard har doneret til jordskælvsofrene på Haiti. Se akvarellen her.

Sådan ser den ud. Akvarellen Lauritz.com ikke ønsker at sælge. Akvarellen er udført på syrefrit karton og malet med akrylfarver, tudser og diverse penne. Akvarellen måler 41 cm. gange 31 cm. og i hjørnet har Kurt Westergaard skrevet: Endelig sker der noget.

- Jeg synes, den er en god garant for Kurt Westergaard. Den har alle de aspekter, der skal være i en Kurt Westergaard tegning. Kvinder og Kurt Westergaard hænger næsten uløseligt sammen. Af andre klassiske elementer kan jeg nævne kundskabens træ og den evigt tilbagevendende hare, fortæller Erik Guldager fra Galleri Draupner i Skanderborg.

Siden i går kl. 15.00 har galleriets hjemmeside haft 45800 besøg og Erik Guldager har modtaget 1334 mails. Her i blandt ufattelige mange tilbud, hvor det højeste nu er på 25.000 kr. Desuden ligger der ubekræftede mails med tilbud på væsentlig større beløb.

På galleriets hjemmeside <a href="http://www.galleri-draupner.dk/" target="_blank">www.galleri-draupner.dk</a> kan der doneres direkte til ofrene for jordskælvet på Haiti.