Pige fundet i Randers

Politiet fandt Nikoline, der har været forsvundet siden onsdag i sidste uge. Hun gemte sig hos ældre kæreste i Randers.

Tidligere i dag lød det fra lederen af lokalpolitiet i Sønderborg, Preben Westh, at politiet nu var meget tæt på at finde 14-årige Nikoline Skaarup Madsen. Det skriver JP Århus. Nikoline Skaarup Madsen forsvandt fra Gram Efterskole onsdag den 7. januar i selskab med en mand, som politiet i første omgang troede var pigens kæreste. Hun havde kort forinden meddelt skolen, at hun ikke længere ønskede at være der.

Eftersom pigen har været forsvundet flere gange før, iværksatte politiet i første omgang blot en lokal eftersøgning, der altså ikke kastede noget af sig.

Men tirsdag kom der skred i sagen, da konkrete oplysninger om pigens 19-årige kæreste dukkede op. Det var således på dennes adresse i Randers, at politiet fandt den 14-årige pige.

Politiet har længe været klar over, at Nikoline selv planlagde forsvindingsnummeret fra Gram Efterskole, og dermed tyder det ikke på, at hun har lidt overlast.

- Hun har åbenbart selv lavet aftalen med den mand, der hentede hende på efterskolen, og hun er selv steget ind i bilen, siger Preben Westh til jp.dk og forklarer, at manden, som hentede
hende, ikke er hendes kæreste.

Hvis de har haft sex, så er der jo tale om et kriminelt forhold, og det skal undersøges nærmere, siger lederen af lokalpolitiet i Sønderborg, Preben Westh.