Overlevende fik kvæstelser

Gravid kvinde og ung mand kvæstet under dødsulykke ved Tirstrup.

En 31-årig gravid kvinde fik lettere kvæstelser, da den bil, hun var passager i, her til morgen blev torpederet af en modkørende bilist. Ulykken fandt sted på landevejen mellem Århus og Grenaa, hvor en 20-årig modkørende bilist af ukendte årsager kørte over i den modsatte kørebane. Den 31-årige havde også et et-årigt med i bilen, og det slap ifølge Grenaa Politi uskadt fra ulykken. Det samme er tilfældet med kvindens ufødte barn.

Den 20-årige mand, der stødte frontalt ind i familien fra Trustrup, er indlagt på Århus Kommunehospital, og han har blandt andet brækket et lårben. Politiet har endnu ikke kunnet afhøre manden.

Ulykken fik en særdeles tragisk udgang, da en 29-årig familiefar omkom ved sammenstødet. Manden var fører af den bil, kvinden var passager i, og han blev erklæret død, allerede da de første Falck-reddere ankom til stedet.

Niels Rasmussen

AGF-fan håber at kunne deltage i tilskuer-forsøg: Det er jo det, vi lever for

Lone Abildtrup

play Lone er dødssyg og fanget i vaccinationskaos: Tilbudt "forkert" vaccine

AGF bronzemedaljer bronze fans fan tilskuere Ceres Park

Nyt forsøg vil sende 30.000 tilskuere på stadion

Joy Mogensen

play Minister til festivaler og store events: Planlæg forsigtigt

Grenaa-Anholt Færgefart

Udsolgte færgebilletter presser virksomheder: - Øen er afhængig af, at her er mennesker

To måneder med teoriundervisning  - det har stort været hverdagen for Victor Pedersen fra Grenaa, der går på smedeuddannelsen. Han håber snart at se et faglokale.

play Hammeren er skiftet ud med museklik: Smertegrænsen er snart nået