Vil redde akutklinik

Folketingspolitikere er klar til at lægge pres på Region Midtjylland i beslutningen om akutklinikken i Grenaa

01:44

1 af 2

Nu blander folketingspolitikerne sig i Region Midtjyllands spareplaner.

Socialdemokratiets Leif Lahn og Ventres Anne-Mette Winther Christiansen vil gøre, hvad de kan for at forhindre Region Midtjylland i at lukke akutklinikken i Grenaa.

Se: Kæmper for akutlægebil

Det kom frem her til aften i forbindelse med et vælgermøde på Ørsted Kro.

- Der er ikke lukket nogen akutklinik, og det bliver der heller ikke. Vi står sammen og får det her bearbejdet, sådan at vi er sikre på, at man har forståelsen af, at hvis man skal have tryghed og man gerne vil bo her, så skal vi også have akutklinik og ambulance, siger Anne-Mette Winther Christiansen (V) i et direkte interview med TV 2 | ØSTJYLLAND.

Du vil lægge pres på Bent Hansen, skal man forstå det sådan?

- Det er helt sikkert, at vi står sammen politisk, lige meget om det er byråd eller folketing, der er virkelig alvorlige problemer i, at man overhovedet har overvejet at fjerne en akutklinik og en ambulance.

Se: frygter for sit liv

- Det er en meget alvorlig ting, vi skal ikke finde os i, at det bliver mere og mere utrygt at bo på Djursland. Det skal vi ikke finde os i, og det vil vi ikke finde os i. Anne-Mette og jeg, vi skal gøre alt, hvad vi kan for at bruge den indflydelse, vi har og sørge for, at det ikke sker, og længere er den sådan set ikke, siger Leif Lahn.

De slår begge fast, at der ikke skal gå folketingsvalg i den. De står sammen om at skabe en tryg tilværelse på Djursland.

Hør mere fra de to folketingspolitikere i videoen øverst på siden.