Tyve stak af med Oddset-kuponer

Politiet er på jagt efter to formentlig udenlandske mænd

Det er ikke første gang denne sommer, at spillekuponer har været målet for tyveri eller tricktyveri.

I Hornslet for to uger siden blev en ekspedient snydt, da en mand ville indløse nogle Oddset-kuponer, og i går eftermiddag gik tyvene målrettet efter at stjæle de dyrebare sedler.

Se også: Ekspedient blev snydt af tricktyv

Denne gang var det i Dagli' Brugsen på Strandvejen i Fjellerup, hvor to mænd gik ind i butikken og stillede sig i kø.

Den ene af mændene så ifølge Østjyllands Politi sit snit til at begynde at køre flere Oddset-kuponer gennem maskinen, som han havde udfyldt.

På den måde blev kuponerne gyldige. Kuponerne havde en værdi af 7.000 kroner.

En ekspedient opdagede, hvad manden havde gang i, fordi maskinen sagde en særlig lyd, og fortalte manden, at det ikke var i orden.

Det fik manden til at skynde sig ud af butikken og ud i en bil, hvor en anden mand sad og ventede på ham, mens ekspedienten var lige i hælene af ham.

Makkeren, som tyven var gået ind i butikken med, kom efterfølgende løbende ud og satte sig ind i den samme bil, en blå Skoda Fabia.

Det er lykkedes ekspedienten, at kunne give et signalement af de to tyve:

- Den ene, som stjal kuponerne, beskrives som 45-50 år gammel, cirka 190 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden, havde kort hår og var iført en t-shirt påtrykt DC, blå skjorte, sorte halvlange shorts, blå sko og kasket.'

- Den anden mand beskrives som 45-50 år gammel, 180-182 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden, havde kort hår med vigende hårgrænse og sort tatovering på venstre arm. Han var iført hvid t-shirt, sorte shorts og sorte strømper.