Ung mand klinisk død efter tæsk: Nu er den fjerde mistænkte anholdt

Et voldsomt overfald med efterfølgende kidnapning og færdselsuheld efterlod i sidste uge en 20-årig klinisk død. Nu er den sidste mistænkte anholdt.

Politiet har anholdt den fjerde og sidste mistænkte i den voldsomme voldssag fra Horsens. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 24-årig mand fra Vejle blev søndag anholdt og sigtet i sagen. Han blev fremstillet i grundlovsforhør mandag morgen, hvor han ifølge Horsens Folkeblad nægtede sig skyldig. Dommeren endte med at varetægtsfængsle manden frem til den 9. juni.

Dermed er sammenlagt fire personer sigtet for voldsepisoden, der udover grov vold også omfattede en frihedsberøvelse af det 20-årige offer. 

Tirsdag eftermiddag i sidste uge blev en 20-årig mand udsat for et voldsomt overfald i Sølvgade i det centrale Horsens. Siden blev han bevidstløs smidt ind i varerummet på en BMW, som de fire mænd flygtede i, fra Sølvgade. 

Overfaldet skete i Sølvgade i Horsens, hvorefter offeret blev smidt ind i varerummet på en bil, som kørte galt på Nørretorv.
Overfaldet skete i Sølvgade i Horsens, hvorefter offeret blev smidt ind i varerummet på en bil, som kørte galt på Nørretorv. Foto: Google Maps

De nåede imidlertid ikke langt. På Nørretorv kørte BMW´en galt og de fire mænd blev set flygte fra stedet til fods. Efterfølgende blev den hårdt forslåede 20-årige mand fundet i bilens varerum. 

Han blev kørt til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor han samme aften blev erklæret klinisk død på grund af massive blødninger i hjernen. Manden ligger dog fortsat i respirator. 

Efter voldsepisoden havde politiet Sølvgade afspærret i en længere periode, mens de søgte efter spor.
Efter voldsepisoden havde politiet Sølvgade afspærret i en længere periode, mens de søgte efter spor.

Politiet fik kendskab til sagen ad to omgange. Først blev færdselsuheldet på Nørretorv anmeldt og siden kom anmeldelsen om voldsepisoden i Sølvgade. 

Flere vidner så de fire mænd og politiet kunne allerede tidligt identificere fire formodede gerningsmænd, der nu alle er anholdt og sigtet: To 21-årige mænd fra Vejle, en 24-årig mand fra Vejle og en 29-årig mand fra Vejle.  

Politiet har tidligere oplyst, at motivet til overfaldet formentlig er et opgør i kriminelle kredse. 

Morten Bruun

Han talte danskerne igennem Eriksens kollaps: - Der måtte ikke gå spekulation i den

Merete Brix

play Trampet ned af kvæg og indlagt på intensiv

80_percent

play Video: Nye zoo-ejere har brug for god højsæson

Der er lagt op til nogle rigtigt varme dage den kommende uge. Saksild Strand

Meget varm luft på vej mod Danmark - temperaturen kan nå 30 grader

Mosten MC

play Efter lang coronapause: Nu ræser motorcykelklubben igen

Spentrup_

liveblog COVID-19 LIVE: Nedlukket by er under grænsen for anden dag i træk

Dagens mest læste