Ung mand klinisk død efter tæsk: Nu er den fjerde mistænkte anholdt

Et voldsomt overfald med efterfølgende kidnapning og færdselsuheld efterlod i sidste uge en 20-årig klinisk død. Nu er den sidste mistænkte anholdt.

Politiet har anholdt den fjerde og sidste mistænkte i den voldsomme voldssag fra Horsens. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 24-årig mand fra Vejle blev søndag anholdt og sigtet i sagen. Han blev fremstillet i grundlovsforhør mandag morgen, hvor han ifølge Horsens Folkeblad nægtede sig skyldig. Dommeren endte med at varetægtsfængsle manden frem til den 9. juni.

Dermed er sammenlagt fire personer sigtet for voldsepisoden, der udover grov vold også omfattede en frihedsberøvelse af det 20-årige offer. 

Tirsdag eftermiddag i sidste uge blev en 20-årig mand udsat for et voldsomt overfald i Sølvgade i det centrale Horsens. Siden blev han bevidstløs smidt ind i varerummet på en BMW, som de fire mænd flygtede i, fra Sølvgade. 

Overfaldet skete i Sølvgade i Horsens, hvorefter offeret blev smidt ind i varerummet på en bil, som kørte galt på Nørretorv.
Overfaldet skete i Sølvgade i Horsens, hvorefter offeret blev smidt ind i varerummet på en bil, som kørte galt på Nørretorv. Foto: Google Maps

De nåede imidlertid ikke langt. På Nørretorv kørte BMW´en galt og de fire mænd blev set flygte fra stedet til fods. Efterfølgende blev den hårdt forslåede 20-årige mand fundet i bilens varerum. 

Han blev kørt til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor han samme aften blev erklæret klinisk død på grund af massive blødninger i hjernen. Manden ligger dog fortsat i respirator. 

Efter voldsepisoden havde politiet Sølvgade afspærret i en længere periode, mens de søgte efter spor.
Efter voldsepisoden havde politiet Sølvgade afspærret i en længere periode, mens de søgte efter spor.

Politiet fik kendskab til sagen ad to omgange. Først blev færdselsuheldet på Nørretorv anmeldt og siden kom anmeldelsen om voldsepisoden i Sølvgade. 

Flere vidner så de fire mænd og politiet kunne allerede tidligt identificere fire formodede gerningsmænd, der nu alle er anholdt og sigtet: To 21-årige mænd fra Vejle, en 24-årig mand fra Vejle og en 29-årig mand fra Vejle.  

Politiet har tidligere oplyst, at motivet til overfaldet formentlig er et opgør i kriminelle kredse. 

Skærmbillede 2021-06-17 kl. 20.06.13

play Mindeværdig kamp: Danmark taber i Eriksen-hyldest

Hest Molslaboratoriet MolsLab

Nu taler politiet: Derfor rejses der sag mod Molslaboratoriet

202485714_530418468305364_6297141153694246627_n

play VIDEO: Østjyske fodboldfans i rørende hyldest til Eriksen

jonas sloth fjernvarme laurbjerg

Familie spildte 60.000 kr. på den billigste løsning: Nu stiger priserne

20200714-125601-L-1920x1280we

Paddleboardere reddet i land på Djursland

Børnehuset Næringen i Risskov er en integreret institution med en vuggestue og en børnehave del. Sammenlagt har børnehaven 70 børn.

Børnehave genåbnet efter fund af indisk coronavariant

Dagens mest læste