Fru Larsen vinder Årets Bo & Spis-pris
Den danske Spiseguide tildeler restaurant og hotel en af årets ærespriser
Uddelingen af titlen som Årets Restaurant 2015 samt af 14 andre priser skete søndag aften ved et gallaarrangement afholdt af Den danske Spiseguide på Kurhotel Skodsborg.
I kategorien Årets Bo & Spis gik titlen til hotel og restaurant Fru Larsen fra Laurbjerg ved Langå. Og den blev modtaget med glæde.
- Det er intet mindre end fantastisk. En stor, stor tak til Den danske Spiseguide for den attraktive ærespris, udtaler folkene bag Fru Larsen på deres hjemmeside.
Fru Larsen forpagtes af Tommy Friis og Birgitte Skibsted Friis. Tommy Friis er tidligere kåret som Årets Kok 2010, og Birgitte Skibsted Friis har professionel erfaring fra restauranter i både København og Sidney.
Den danske Spiseguide kårede Kong Hans Kælder til Årets Restaurant 2015, mens restaurant Ti Trin Ned fra Fredericia tog hele tre titler.
Den danske Spiseguides årlige uddeling:
* Årets Gennembrud: Taller, København
* Årets Spot (italienske restaurant): Enomania, Frederiksberg
* Årets Frokostrestaurant: Christianshøjkroen, Åkirkeby
* Årets Bistro/brasseri/spisested: Vendia, Hjørring
* Årets Fiske- og skaldyrsrestaurant: Rudolf Mathis, Kerteminde
* Årets Vin & Aveckort: Kong Hans Kælder, København
* Årets Sommelier: Bo Brattlan, Amass, København
* Årets Restaurantchef: Heine R. Egelund, Studio, København
* Årets Oste: Ti Trin Ned, Fredericia
* Årets Dessert: Ti Trin Ned, Fredericia
* Årets Bo & Spis: Fru Larsen, Laurbjerg
* Årets Kokkeprofil: Ti Trin Ned, Fredericia
* Årets Særpris: Årenes Restaurant til Søllerød Kro, Holte