Hockey-klub har fundet løsningen: Point til de frivillige

I Silkeborg Ishockey har man taget et nyt koncept i brug for at tiltrække flere frivillige kræfter. Indtil videre er det en succes

Silkeborg Ishockey er blot en af mange idrætsforeninger, der har mere end almindelig svært ved at skaffe frivillige kræfter til opgaverne i klubben. Nu har de så forsøgt sig med et pointsystem, der skal få flere forældre til at give en hånd med.

For hvis ikke de gør det, bliver deres barns kontingent dyrere.

- Det er lidt ærgerligt, at det ikke bare er noget, der fungerer. Men sådan tror jeg, at det er i mange klubber, og så er man jo nødt til at gøre noget, siger en af forældrene, Heidi Haugaard, til TV2 ØSTJYLLAND.

Helt enkelt giver det nye system forældrene point, hvis de hjælper med at bage kage, slibe skøjter eller noget helt tredje i klubben. Og hvis ikke der bliver indsamlet point nok, så bliver det dyrere at være spiller i Silkeborg Ishockey.

- Der er rigtig mange opgaver, vi skal have løst, og der er for få hænder. Vi skal bruge nogle til at styre tid og point under kampe, til at bage kage og til at slibe skøjter, fortæller formand i klubben, Katja Peen.

Hun afslører, at det nye pointsystem er blevet vel modtaget, og i den måned det indtil nu har kørt, har flere frivillige end tidligere meldt sig til diverse opgaver.

- Det er bedre, når vi er flere om det, så det er et genialt pointsystem, siger Heide Haugaard da også.

Du kan lære meget mere om det nye system i ishockey-klubben i indslaget øverst på siden.

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os

Breaking
Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Politibil

Indbrud endte i vild biljagt

Anders Kühnau

Udvalg vil lukke gymnasium

1918-julefest-sammenkobling

Så er det jul igen - nu i farver!

Henrik Ullum

playNy direktør i SSI advarer: Julen kan blive epidemiens største udfordring