Cimbrias skræksæson: Det har ikke været sjovt

Der er ikke noget at sige til, hvis de hænger lidt med hovederne i basket-Randers

Efter to kæmpenederlag på samlet 122 point er det en ærlig Randers Cimbria-cheftræner, som tv2oj.dk får i røret.

- Der skal ske mirakler, for at det kan blive til noget stort i denne sæson. Vi har ikke spillet en eneste kamp i sæsonen, hvor vi har været i stærkeste opstilling, siger cheftræner Morten Hansen til tv2oj.dk.

Forud er gået flere måneder, hvor stamspillere og stjernespillere har siddet ude på skift. Nu har holdets største profil, Bonell Colas, sandsynligvis også ødelagt sin menisk, fortæller Morten Hansen.

Læs også Ny lussing: Cimbria gået helt i stå

- Han har haft smerter siden november, og vi har forsøgt at spare ham, men nu gik den ikke mere, siger Morten Hansen.

Men Bonell Colas er langt fra den eneste, der har været ramt af skader. Fire ud af fem af Randers Cimbrias foretrukne startere er ude.

- Det er grimme skader. Dem er man ikke selv herre over. Jeg ville være et skarn, hvis jeg påstod, at det havde været sjovt i denne her sæson, siger Morten Hansen.

En af dem er Mike Nielsen, der rev en sene i knæet over i en træningskamp mod Horsens IC i september 2015.

- Helt tragikomisk var han jo i gang med sin genoptræning til jul, og så falder han, og så springer hele lortet op igen. Han er tidligst klar til jul, hvis han da har lyst til at komme tilbage, siger Morten Hansen.

Læs også Cimbria-profil må holde pause omkring et år

Han afviser dog at være decideret opgivende.

- Jeg er ikke opgivende, jeg er realistisk. Jeg kan godt forstå, det der sker. Det er ikke ensbetydende med, at man er opgivende, at man er træt af, hvad der er sket. Jeg synes bestemt ikke, det har været en sjov sæson, siger han igen.