Cimbria-profil må holde pause omkring et år

Randers Cimbrias Mike Nielsen har revet en sene over i knæet, og det kan koste ham et helt års pause

Der var chokerede miner hos både Randers Cimbria og modstanderholdet Horsens IC, da de to basketballhold mødtes i en træningskamp forleden.

Årsagen var, at Randers Cimbrias Mike Nielsen midt i anden periode måtte køres væk i ambulance efter en grim skade, der også afbrød kampen. En skade der viste sig at være en overrevet sene i knæet.

Nu er dommen så klar, oplyser Mike Nielsen til Horsens IC, som han takker for god behandling selv om han kommer fra en konkurrerende klub.

- Jeg gennemgik i går en vellykket operation for den skade, jeg pådrog i træningskampen i søndags. Min patellasene blev revet over, og jeg er nok først på banen igen om et års tid. Jeg vil gerne takke jer for jeres opbakning til mig. Det betyder meget mere end I aner, skriver Mike Nielsen i en hilsen til Horsens IC, som klubben har offentliggjort på Facebook.

Horsens IC besluttede af respekt for Randers-spilleren at afbryde træningskampen, da skadens omfang var tydelig for enhver i hallen.

- I er en fantastisk klub med nogle fantastiske fans, trænere og spillere. Det er altid en fornøjelse at spille mod jer, da man føler sig godt modtaget, selvom man er på det modsatte hold, skriver Mike Nielsen også i sin hilsen.

Corona monstre svejstrup

playMonstre skal skræmme corona væk fra landsby

20200910-094247-A-1920x1280we

Britisk coronamutation fortsætter stigning i Danmark

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning

Plejehjem

Besøgsforbud lempes på plejecentre

testfamiliee7b659b5-d96e-4134-a95b-341fc194b305

Lægefamilie var fanget i Australien - nu er de vendt hjem