Billetter blev revet væk

3.000 billetter solgt, før programmet er offentliggjort

Næste års NorthSide Festival i Aarhus har på mindre end tre uger solgt 3000 billetter. Og det til trods for, at festivalen endnu ikke har offentliggjort et eneste navn på optrædende. Det understreger de store forventninger til tredje udgave af den aarhusianske byfestival, mener arrangørerne.

NorthSide Festival blev afviklet i juni med navne som Band Of Horses, Suede, Elbow, Interpol, White Lies og The Streets øverst på plakaten, og lige nu arbejdes der hårdt på at sammensætte et program, der kan leve op til programmet fra dette års festival.

De første navne til næste års festival vil dog tidligst blive offentliggjort i november, og derfor er festivalledelsen meget begejstrede over, at forhåndsinteressen.

- Det er gået meget hurtigere, end vi havde regnet med. De første 1.000 billetter blev solgt på mindre end tolv timer, og derefter er salget bare gået strygende til det punkt, hvor alle billetterne til særpris nu er væk. Det er en tillidserklæring fra vores publikum, som vi er meget stolte af, siger festivalens talsmand, John Fogde.