AGF slår sæsonrekord: Kom tidligt til kamp

Lørdag aften var der allerede billetter nok ude til, at sæsonrekorden på Ceres Park står for fald

Arkivfoto. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Når AGF tager imod Viborg er der ikke alene meget på spil og forhåbentlig høj sol, der kommer også efter al sandsynlighed til at være massevis af mennesker på Ceres Park.

AGF meddeler i en pressemeddelelse, at der er 15.616 billetter ude til kampen fordelt på solgte billetter og fribilletter, og hvis de alle dukker op, står sæsonrekorden på 13.658 tilskuere til en kamp mod Brøndby for fald.

Bundbraget er dog ikke det eneste, der sker i området, og derfor opfordrer AGF til, at man kommer i god tid til Ceres Park. 

01:12

Glen Riddersholm må undvære 'Duncan' i kampen mod Viborg. 

Luk video

Der er nemlig motionsløb i det omkringliggende skovområde, stort arrangement i arenaen ved siden af – og for at det ikke skal være løgn er der håndboldlandskamp klokken 20.30 i Ceres Arena.

- Vi forventer over 20.000 mennesker vil lægge vejen forbi Ceres Park & Arena i løbet af i dag til de forskellige arrangementer, så vi håber, at publikum til vores kamp har lyst til at komme i god tid og samtidig har mulighed for at finde andre transportformer end bilen. Det bliver jo godt vejr, så snup en cykeltur eller en tur med bussen, så kan man også nyde den flotte tur op ad Stadion Allé, hvor bladende er sprunget ud, siger Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF, i en pressemeddelelse. 

Læs også Kræftsyge Johnny: AGF betyder mere for mig end nogensinde

Der er ingen tvivl om, at det er den tilbagevendte spænding, der har sat billetautomaterne på overarbejde.

- Vi har jo med to gode kampe på det seneste formået at bringe ny spænding i vores pulje - derfor vejrer mange århusianere nok morgenluft. I hvert fald har vi oplevet en rigtig stor interesse for kampen siden vores sejr i Silkeborg i mandags, og vi håber naturligvis, at vi ikke bare kan få en ny sæsonrekord i eftermiddag, men også to gode resultater - både her i Aarhus og i Aalborg, siger Søren Højlund Carlsen. 

Læs også AGF drømmer om sæsonrekord mod Viborg

Tilbage i sæsonen 2007-2008 var der 14.077 tilskuere til en kamp mellem AGF og Viborg. Dengang endte det 0-0 i en kamp, hvor AGF havde Steffen Rasmussen på mål og Peter Graulund på toppen. 

I artiklen herunder kan du få overblikket over de forskellige scenarier, AGF og Silkeborg IF kan løbe ind i i dag. 

Læs også Få overblikket: Silkeborg og AGF i kamp om overlevelse