AGF slår sæsonrekord: Kom tidligt til kamp

Lørdag aften var der allerede billetter nok ude til, at sæsonrekorden på Ceres Park står for fald

Når AGF tager imod Viborg er der ikke alene meget på spil og forhåbentlig høj sol, der kommer også efter al sandsynlighed til at være massevis af mennesker på Ceres Park.

AGF meddeler i en pressemeddelelse, at der er 15.616 billetter ude til kampen fordelt på solgte billetter og fribilletter, og hvis de alle dukker op, står sæsonrekorden på 13.658 tilskuere til en kamp mod Brøndby for fald.

Bundbraget er dog ikke det eneste, der sker i området, og derfor opfordrer AGF til, at man kommer i god tid til Ceres Park. 

Glen Riddersholm må undvære 'Duncan' i kampen mod Viborg. 

Der er nemlig motionsløb i det omkringliggende skovområde, stort arrangement i arenaen ved siden af – og for at det ikke skal være løgn er der håndboldlandskamp klokken 20.30 i Ceres Arena.

- Vi forventer over 20.000 mennesker vil lægge vejen forbi Ceres Park & Arena i løbet af i dag til de forskellige arrangementer, så vi håber, at publikum til vores kamp har lyst til at komme i god tid og samtidig har mulighed for at finde andre transportformer end bilen. Det bliver jo godt vejr, så snup en cykeltur eller en tur med bussen, så kan man også nyde den flotte tur op ad Stadion Allé, hvor bladende er sprunget ud, siger Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF, i en pressemeddelelse. 

Der er ingen tvivl om, at det er den tilbagevendte spænding, der har sat billetautomaterne på overarbejde.

- Vi har jo med to gode kampe på det seneste formået at bringe ny spænding i vores pulje - derfor vejrer mange århusianere nok morgenluft. I hvert fald har vi oplevet en rigtig stor interesse for kampen siden vores sejr i Silkeborg i mandags, og vi håber naturligvis, at vi ikke bare kan få en ny sæsonrekord i eftermiddag, men også to gode resultater - både her i Aarhus og i Aalborg, siger Søren Højlund Carlsen. 

Tilbage i sæsonen 2007-2008 var der 14.077 tilskuere til en kamp mellem AGF og Viborg. Dengang endte det 0-0 i en kamp, hvor AGF havde Steffen Rasmussen på mål og Peter Graulund på toppen. 

I artiklen herunder kan du få overblikket over de forskellige scenarier, AGF og Silkeborg IF kan løbe ind i i dag. 

DSC_0062

Fakkeloptog mod coronarestriktioner slutter fredeligt

politibil

Politiet har fundet gerningsmand ved røveri i Kvickly

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Antal indlagte falder, men stor genåbning vil være "leg med ilden", advarer overlæge

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Højskolerute

play Få inspiration til din gåtur i solen

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier