Ældre ofre for trick-tyverier

Punge og smykker stjålet i det vestlige Aarhus 

Aarhus hærges i øjeblikket af mange trick-tyverier specielt mod ældre mennesker. I det seneste døgn er der politianmeldt tre i Viby og Århus V.

Lørdag ved middagstid fik en 86-årig mand stjålet sin pung på Vestergaardsvej i Viby. Da han ville låse sig ind gennem sin gadedør, satte en mand en fod i klemme.

Han spurgte på tysk, om den ældre mand kunne veksle 20 kr. Da den 86-årige tog sin pung frem, blev den revet ud af hænderne på ham af den tysktalende mand.

Politiet efterlyser en tysktalende person, der beskrives som 50-55 år gammel. Udseendet beskrives som anden etnisk herkomst end dansk, skaldet med tynd krans af sort hår og 170-175 cm høj med meget stor mave.

Flere tricktyverier
Lidt senere blev en 87-årig kvinde på Skanderborgvej på samme måde franarret sin pung, efter at en mand havde henvendt sig til hende for at spørge om vej, netop som hun var ved at låse sig ind gennem sin gadedør.

Han beskrives som udenlandsk talende, 40-45 år og buttet.

Ligeledes ved middagstid lørdag lukkede en 95-årig kvinde på Peter Fabers Vej i det vestlige Aarhus en mand og en kvinde ind i sin lejlighed.

De stjal guldarmbånd, guldkæder, fem guldringe med farvede sten og et stort Dagmar-kors.