Nu er det afgjort: Jann fra Tilst er Årets Østjyde

Jann Lund fik flest stemmer og løber med den fornemme titel som Årets Østjyde 2016

Afstemningen er slut, og stemmerne er talt op. Jann Lund fra Tilst er Årets Østjyde 2016. Mandag overraskede vi den gavmilde mekaniker fra Anelyst Autoteknik med blomster, konfetti og kage – og en pengepræmie han straks donerede videre.

De glade budbringere var vores direktør Inga Vind, tryllekunster Jesper Grønkjær og en repræsentant fra pengesponsoren Sparekassen Kronjylland. Og det var faktisk en meget fattet Jann Lund, der fik hæderen overrakt.

- Jeg ved ikke, om jeg havde gættet det, men jeg har ikke sovet så godt i nat, og mekanikere sover jo ellers normalt tungt, lød det fra ham under overrækkelsen.

Med titlen følger udover den store hæder også 20.000 kroner, som mekanikeren allerede har besluttet sig for at give videre til et godt formål.

- De skal doneres videre til Tilst Skole, sagde han prompte.    

På skolen er Jann Lund bestyrelsesformand. Derudover er han meget engageret i det lokale foreningsliv, er natteravn og er bare en vaskeægte ildsjæl.

VIDEO: Se hvorfor Jann Lund blev nomineret som Årets Østjyde. 

- Han sætter sin arbejdsplads og virksomhed til rådighed, når unge har brug for et ekstra løft, fortalte fritidsleder hos Ung i Aarhus Vest, Ulrik Jørgensen, i anbefalingen af ham som Årets Østjyde.

De to øvrige nominerede var Vibeke Bjerregaard Iversen fra Odder og Nijole Franck fra Assentoft.

Se billeder fra da Jann Lund fik den glade nyhed i tv-indslaget øverst på siden.