Sportschef i hård kritik af AGF-spillere: Langt under lavmålet

AGF's sportschef retter hård kritik mod spillerne efter grimt nederlag mod Silkeborg IF

00:46

AGF's nederlag mandag aften til Silkeborg gjorde ondt på den hårdt trængte spillertrup.

Men hvis de håbede på opbakning og sympati fra deres chef, så tog de fejl.

- Det, der bliver leveret i går, er ikke det, jeg forventer at se fra spillere i AGF-trøjen. Jeg synes langt hen ad vejen, at det var langt under lavmålet i forhold til, hvad vi kan forvente af dem, lyder den hårde kritik fra sportschef, Peter 'PC' Christiansen dagen derpå. 

Læs også Danny Olsen: Alle vil gerne byde sig til

- Der er behov for at kigge ind ad, når man ser på kampen i går.  Man kan jo ikke bare levere én weekend og så tabe sutten fuldstændig den næste. Så er man ikke Superliga-spiller, fortsætter Christiansen.

AGF tabte som bekendt 1-3 til Silkeborg IF i en ellers vital kamp om at undgå nedrykningsspil. Men måden AGF'erne tabte på er måske det, som huskes bedst dagen derpå.

Efter ti gode indledende minutter faldt AGF'erne fuldstændig sammen, og Silkeborg IF dominerede stort. Ved stillingen 3-0 formøblede Nicklas Helenius og Davit Skhirtladze en gigantisk chance for at bringe SIF på 4-0, som måske mere retteligt havde afspejlet kvalitetsforskellen på de to hold mandag aften. 

Læs også Begejstret Silkeborg-træner: Det var overbevisende

Silkeborg-cheftræner Peter Sørensen var da også enormt godt tilfreds efter kampen. 

 - Vi er selvfølgelig begejstrede for at vi kunne vinde herude. Det var en vigtig kamp, vi klarede godt. Jeg synes, det var overbevisende, og det kunne være blevet 4-0, hvis vi havde koncentreret os lidt, men jeg er meget tilfreds med vores indsats, sagde Peter Sørensen til TV2 ØSTJYLLAND umiddelbart efter kampen. 

Se en længere version af interviewet med 'PC' herunder.

Øverst i artiklen kan du se en kort version.  

02:48

Se en længere version af interviewet med AGF-sportschef Peter Christiansen her. 

Luk video