Begejstret Silkeborg-træner: Det var overbevisende

Silkeborg-træner Peter Sørensen var en glad mand efter 3-1-sejren over AGF

01:10

AGF var med i kampen de første ti minutter på Ceres Park mandag aften, men derefter stod der Silkeborg på det hele. Det endte med en 3-1-sejr til gæsterne efter to mål af Nicklas Helenius og et mål af Sammy Skytte.

 

En sejr, der endda kunne være blevet endnu større. 

 - Vi er selvfølgelig begejstrede for at vi kunne vinde herude. Det var en vigtig kamp, vi klarede godt. Jeg synes, det var overbevisende, og det kunne være blevet 4-0, hvis vi havde koncentreret os lidt, men jeg er meget tilfreds med vores indsats, siger Peter Sørensen til TV2 ØSTJYLLAND. 

At Nicklas Helenius og Davit Skhirtladze formøblede en kæmpechance ved stillingen 3-0 gjorde derfor ikke så meget. 

 - Det er klart, vi gerne ville have det fjerde mål på bænken. Men jeg synes, der var nogenlunde kontrol, selv om der måske var fem minutter med lidt krise, siger Peter Sørensen. 

Snød sig selv for hattrick

Netop Nicklas Helenius snød sig selv for sit hattrick, da han i helt fri position forsøgte at aflevere fremfor at sparke på mål selv. 

Vi havde lyst til at vinde for fansene

Nicklas Helenius, SIF-spiller

- Vi har faktisk øvet det i tre mod to, at der er god mulighed for at true med at sparke den ind og spille den tilbage, men vi misforstod hinanden og har talt det ud, siger Nicklas Helenius, der dog generelt glæder sig over sejren. 

Roser Silkeborgs fans

 

Nicklas Helenius roser også de fremmødte Silkeborg IF-fans - og dem var der mange af denne mandag aften. 

 - Det var fantastisk, og det var en vigtig kamp mod rivalerne, så det var super med sådan en opbakning. Jeg havde hørt, der kom mange, og det gav ekstra et ekstra boost. Vi havde lyst til at vinde for fansene, siger Nicklas Helenius. 

Silkeborg IF er nu seks point foran AGF og Viborg med fire kampe tilbage i nedrykningspuljen, og Helenius er overbevist om, at det forspring er stort nok, hvis holdet holder niveau. 

  - Hvis vi kan tage den her selvtillid med og holde det her niveau, så er der ingen tvivl om, at så bliver vi ikke treer eller firer. Så er vi for gode, siger han. 

 

I videoen øverst i artiklen kan du se interviewet med Peter Sørensen.

02:08

VIDEO: Silkeborg-angriberen Niclas Helenius var glad efter mandagens sejr i Aarhus.

Luk video