Fodbold med Horup rykker ud til AGF-brag og du kan være med!

Fodbold med Horup sender live før kampen mellem AGF og Brøndby IF. Gæsterne er Jan Schouby og Jacob Nielsen

AGF møder i dag, søndag, Brøndby IF på Ceres Park i Aarhus. I den forbindelse forlader Fodbold med Horup Nick Horups kontor for en stund og rykker ud i fodboldverdenen.

I en særudgave af fodboldmagasinet mødes AGF-direktør Jacob Nielsen med chefredaktør for Århus Stiftidende Jan Schouby til en snak om forholdet mellem byens hold og den aarhusianske avis. 

Bølgerne plejer at gå højt, når de to herrer mødes i Fodbold med Horup, så mon ikke, der også er god chance for en livlig debat ved Ceres Park.

Programmet bliver sendt LIVE foran Ceres Park klokken 16.00, og hvis du er ved stadion kan du følge med fra sidelinjen. Nick Horup styrer debatten, og publikum vil undervejs blive inddraget i fodboldsnakken.

Dagens særudgave af Fodbold med Horup er en del af Sport Tailgate 2017, som er et event, der er præsenteret af de aarhusianske sportshold, Århus Håndbold, Aarhus United, Bakken Bears og AGF. Du kan læse mere om eventet her.

Er du ikke så heldig at være til stede ved Ceres Park, så frygt ej, Dagens særudgave af Fodbold med Horup bliver nemlig som altid livestreamet på programmets Facebookside. 

Herunder kan du se det seneste afsnit af Fodbold med Horup

01:05:45

Hvad gør cheftræneren, når to spillere begynder at slås under en kamp? Og hvor tæt bør en Superliga-klub lade medierne komme på? Der er gang i snakken, både den alvorlige og den morsomme, når alle de fire østjyske trænere gæster Fodbold med Horups sæsonpremiere. Gæster: Peter Sørensen (Silkeborg IF), Bo Henriksen (AC Horsens), Glen Riddersholm (AGF), Ólafur Kristjánsson (Randers FC)

Luk video