AGF's unge altmuligmand: Jeg er lige uden for de bedste 11

Jens Stage har fået masser af minutter i denne sæson. Nu skal der bare kløes på, så skal der nok komme mange flere, mener han

01:42

Fem hele kampe og syv starter har Jens Stage fået i denne Superliga-sæson, og da AaB mandag aften blev banket med 4-0 på Ceres Park, så var det med den 20-årige altmuligmand på venstre back.

Og selvom han fik samtlige 90 minutter i kampen, så var Jens Stage ikke udelukkende tilfreds med sin indsats.

Læs også Stor hjemmesejr holder AGF's overlevelseshåb i live

- Jeg synes ikke, det var prangende med bolden i dag for mit eget vedkomne, men lige så snart man vinder sine dueller og føler man giver noget til holdet den vej, så er man godt tilfreds, forklarede han efter kampen.

Lige uden for de bedste 11

Jens Stage blev hentet til AGF fra Brabrand sidste vinter, og i det første halve år blev det til seks optrædender i hvidt.

I denne sæson er det tal steget til 14 for Stage, der kan spille de fleste pladser på midten og i forsvaret. Og netop det har været kraftigt medvirkende til, at han har fået så mange minutter. Han vurderer dog, at der stadig er et stykke vej til Glen Riddersholms idealopstilling.

Jeg er klar til at træde ind på de fleste pladser, hvis der en, der har karantæne eller er skadet.

Jens Stage, AGF-spiller

- Min plads er lige uden for de bedste 11 måske. Jeg er klar til at træde ind på de fleste pladser, hvis der en, der har karantæne eller er skadet, så nu er det bare med at blive ved med at klø på, så skal der nok komme nogle flere minutter.

Mikkel Rask, Nicklas Backman og Alexander Juel Andersen døjede stadig med skader til opgøret mod AaB. Alligevel formåede Jens Stage sammen med sine tre makkere i forsvaret - Jesper Juelsgård, Thomas Juel-Nielsen og Dino Mikanovic - at holde en solid organisation og ikke mindst at holde AaB fra at score.

Læs også AGF-målscorerne jubler: Defensiven banede vejen for sejren

- Det siger bare noget om, at vi har en god gruppe af spillere, og vi ved godt hvad der skal til på de forskellige pladser. Og så synes jeg bare, det er super stærkt, at selvom dem der normalt starter, de ikke er der, så har vi nogen, der er klar til at træde til og tage over, sagde Jens Stage.

Næste opgave for Stage og Co. er på næste mandag, hvor Silkeborg tager imod. Den kamp spilles klokken 19:00.

Øverst kan du se hele interviewet med Jens Stage.