Bo Henriksen er fortrøstningsfuld trods Sanneh-exit

Det skræmmer på ingen måde Horsens-manageren, at forsvarsprofilen gennem de seneste sæsoner nu er fortid hos De Gule

01:59

Fra årsskiftet trækker AC Horsens' gambiske forsvarsklippe FC Midtjylland-trøjen over hovedet, men en knæskade betyder, at Bubacarr Sanneh allerede nu har spillet sin sidste kamp for Bo Henriksens mandskab. 

Efter at have været en vigtig brik i det horsensianske forsvar siden ankomsten i 2015, kunne man tro, at det ville give usikre miner hos manageren, men det er på ingen måde tilfældet.

- Det er sidste gang, vi har set fantastiske Bubacarr for Horsens. Det er synd og ærgerligt for jer, Bo. Gør det ikke dig nervøs?, spurgte Nick Horup i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup. 

- Nej. Som i overhovedet ikke. I fodbold er der jo ingen nogen, der er uundværlige. Det vil der aldrig nogensinde være. Bubacarr har gjort det fint for AC Horsens og været rigtig, rigtig dygtig, men det, der har gjort ham rigtig dygtig i denne her sæson, der er hans makker ved siden af sig, Alexander Ludwig, som i min verden har været vores klart bedste mand, lyder svaret fra Bo Henriksen.

 - Jeg har jo set, hvad det har gjort ved Bubacarrs spil, at Ludwig har spillet ved siden af ham.

Ludwig er chefen

Og selvom Bubacarr Sanneh længe har været klubbens store profil, så har han ikke været styrmanden i forsvaret i denne sæson.

- Ludwig er er sindssygt klog, og ved hvad der skal gøres. Og han er kaptajnen. Det er ham, der er chefen i vores forsvar, det er der ingen tvivl om. Så det bekymrer mig ikke så meget. 

- Vi er selvfølgelig stolte over at have haft Bubacarr. Nu skal han videre til noget andet, og det er super fint og fantastisk. Men jeg er meget, meget fortrøstningsfuld, specielt fordi jeg har Alexander Ludwig.

Til nytår får Alexander Ludwig en ny makker i Horsens-forsvaret, men nogen fremmed makker, bliver det ikke. AC Horsens har nemlig sikret sig Brøndby-talentet Mads Juel-Andersen, som i sidste sæson var udlejet til HB Køge, hvor han spillede sammen med netop Alexander Ludwig i midterforsvaret.

Hele ugens Fodbold med Horup, hvor Simon Jakobsen også var gæst, kan ses herunder!