- Vi skal være et endnu højere fyrtårn end i dag

Den nye teaterdirektør hos Aarhus Teater vil gøre en forskel for både lokalområdet og hele Danmark

02:27

'Hvis ikke man er i udvikling, er man i afvikling'. Sådan lyder den nye direktør for Aarhus Teater Allan Aagaards motto. Han skal primært have fokus på den økonomiske styring af kulturinstitutionen, og selvom der faktisk er ret godt styr på den del, mener Aagaard stadig, at der er brug for ham.

- Jeg vil gerne være med at gøre Aarhus Teater til et endnu højere fyrtårn end i dag. Vi skal videre til next level, og det skal jeg sørge for sammen med Trine (Holm Thomsen, kunstnerisk teaterdirektør, red.), siger Allan Aagaard.

02:52

Se præsentationen af den nye direktør i klippet her. 

Luk video

Han tiltræder i sit nye job til februar næste år, efter at Allan Aagaard har mange år i den finansielle sektor bag sig. Senest var han områdedirektør for Danske Bank i Region Midtjylland.

- Da jeg så stillingsopslaget, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle søge stillingen. Den var lige det, jeg havde lyst til. Efter mange år i den finansielle sektor er det sjovt at prøve noget helt andet, siger Allan Aagaard om skiftet.

Læs også Aarhus Teater får historisk stort millionbeløb

I sit tidligere hverv som områdedirektør for Danske Bank har han været vant til at netværke og være udadvendt – egenskaber der også bliver vigtige som chef for Aarhus Teater.

- Teaterdirektør harmonerer godt med den verden, jeg kommer fra, forklarer Allan Aagaard.

Du kan se hele interviewet med den kommende direktør øverst på siden.  

Læs også Her er Aarhus Teaters nye direktør