Ung kvinde dræbt af bilist: Politiet efterlyser vidner

En 23-årig kvindelig fodgænger er blevet dræbt ved en ulykke i det vestlige Aarhus.

Ulykken skete i krydset mellem Åby Ringvej og Edwin Rahrs Vej i Åbyhøj. Foto: Øxenholt foto

Rettelse

Politiet meddelte i første omgang, at kvinden var 27 år. Hun var dog 23 år, fortæller de onsdag.

Artiklen er opdateret tirsdag klokken 18.31. 

Tirsdag eftermiddag er der sket et alvorligt færdselsuheld i krydset mellem Edwin Rahrs Vej og Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en 23-årig kvindelig fodgænger er blevet dræbt, oplyser Østjyllands Politi på Twitter. 

Læs også Narkohandel endte i drab - ung mand udleveret fra Tyskland

Politiet fik anmeldelsen klokken 15.00. Det stod hurtigt klart, at den 23-årige fodgænger, der var blevet ramt af en bil, havde fået så alvorlige skader, at hendes liv ikke stod til at redde. 

Den 27-årige mand, der kørte bilen, der påkørte kvinden, er efterfølgende blevet anholdt. Han er i øjeblikket ved at blive afhørt i sagen, fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er desuden tilkaldt en bilinspektør, der lige nu er i gang med at undersøge uheldsstedet nærmere. 

- Der er stadigvæk spærret, og vi arbejder på stedet med de tekniske undersøgelser, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Christian Riis til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også 25 år med DF: - Det ser skidt ud på alle fronter

Østjyllands Politi vil dog meget gerne høre fra vidner til ulykken med henblik på at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

Hvis du så, hvad der skete før, under og efter, at den 23-årige kvinde blev ramt af bilen, vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Læs også 28-årige Lara har sugardatet i 11 år - det begyndte med en pilot

Trafikken var tirsdag eftermiddag spærret i nordgående retning på Ringvejen. Omkring klokken 18.00 var vejen igen farbar. Foto: Øxenholt foto

Uheldet betød, at Ringvejen fra omkring klokken 15.00 til 18.00 var spærret i nordgående retning. Omkring klokken 18.00 oplyser politiet dog på Twitter, at vejen igen er farbar, og at trafikken glider. 

Læs også Lone Hindø forlader politik - corona stopper lang karriere