Truede sig til mobiltelefon og kontantbeløb

21-årigt offer blev blandt andet tvunget til at hæve penge

Foto: Colourbox / TV2OJ

Lørdag morgen klokken 6.30 begik tre mænd røveri mod en 21-årig mand på Store Torv i Aarhus.

De tog hans mobiltelefon og tvang ham til at hæve et kontantbeløb, og de lurede hans pinkode, da han hævede pengene, hvorefter de tog betalingskortet fra ham. Umiddelbart efter beordrede de ham til at gå væk.

Østjyllands Politi har et fint signalement af de tre gerningsmænd, og efterforskningen er i gang.

- Hvis nogen har set noget, ved noget eller har oplevet en lignende situation et andet sted i nat, hvor det måske ikke har udviklet sig til et røveri, så hører vi meget gerne fra dem. Vi vil meget gerne fastlægge deres færden, så vi måske kan fange dem på en videoovervågning, fortæller vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Røver væltede 23-årig kvinde af cykel

Den ene gerningsmand er muligvis en somalier midt i 20'erne, 185 centimeter høj og spinkelt bygget. Han har kort, sort kruset hår og var iført en hvid poset langærmet trøje og posede mørke bukser.

Den anden gerningsmand er mørk i huden, muligvis fra Balkan, og 20-25 år. Han er 175-180 centimeter høj, spinkelt bygget og med kort hår.

Den tredje gerningsmand er en mulat i 20'erne, almindelig af bygning og cirka 175 centimeter høj. Han har kort, mørkt hår og var iført en sort trøje og muligvis jeans.

Hvis nogen har set overfaldet eller har oplysninger i sagen, vil Østjyllands Politi gerne kontaktes på telefonnummer 114.