Tillidsmand glad for nye ejere

På Århus Stiftstidende glæder de sig over at blive en del af Jysk Fynske Medier

Der er glæde at spore hos tillidsmanden hos Århus Stiftstidende, efter det onsdag kom frem, at Jysk Fynske Medier har købt avisen.

- Jeg synes, at det er en rigtig god ide. Jeg er faktisk meget glad og spændt på at se, hvad der kommer ud af det, siger tillidsmand Morten Svith til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Jeg tror, at der kan komme nogle meget, meget spændende ting ud af det her, og at vi kan lære utrolig meget af hinanden, fortsætter han.

Se: Aviser får nye ejere

Både Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis samt en række andre midt- og østjyske medier har fået nye ejere, efter den nye danske mediegigant Jysk Fynske Medier har købt Midtjyske Medier under Berlingske Medier.

Med købet dækker Jysk Fynske Medier, der opstod som en fusion mellem Fynske Medier, Syddanske Medier og Jyske Medier, nu hele Fyn og det meste af Jylland fra grænsen og op til Limfjorden.

- Det er meget svært at sige, hvad det får af betydning. Men jeg tror først og fremmest, at vi kan lære af hinandens erfaringer, og det får vi brug for, fordi vi står midt i en omstillingsproces fra print-avisen til den digitale avis og de hurtige nyheder, siger Morten Svith fra Århus Stiftstidende.

Se hele interviewet med Morten Svith i videoen øverst på siden.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere