Pedersen: Vi skal være aggressive

AGF-spillerne skal være aggressive, vise vilje og komme med hårdhed i duellerne i kampen mod Sønderjyske, mener Daniel A. Pedersen

Mandag aften møder AGF hjemme i Aarhus Sønderjyske i Superligaen, og her gælder det om for aarhusianerne at lukke ned for gæsternes omstillinger og undgå at forære dem dødbolde.

Det mener AGFs Daniel A. Pedersen, der igen er klar til Superliga-bold efter at have siddet ude med karantæne.

- Sønderjyske er et rigtig godt hold. De står godt på banen og er gode på omstillinger og dødbolde. Det skal vi lukke ned for, siger Daniel A. Pedersen til tv2oj.dk.

Han så AGFs nederlag til Hobro IK fra tribunen grundet karantæne, men han var med da aarhusianerne tirsdag spillede sig videre til kvartfinalen i DBU Pokalen med en sejr over Rishøj fra Danmarkserien. Endda med anførerbindet om armen.

Sønderjyske ligger i skrivende stund på tredjepladsen i Superligaen, så det bliver en noget anden modstander, end det var tilfældet tidligere på ugen på Sjælland.

Sejr giver selvtillid

- En sejr giver altid selvtillid, selvom det ikke var den bedste kamp fra vores side. Men jeg vil langt hellere spille dårligt og vinde, end jeg vil spille godt og tabe, siger midtbanespilleren, der forud for denne sæson skiftede til AGF fra Silkeborg IF.

- Vi skal finde de samme dyder frem som i kampen mod FC Nordsjælland på hjemmebane senest (AGF vandt 3-0, red.) Det er aggressivitet, vilje og hårdhed i duellerne. De ting skal være med til at bane vejen for, at vi får tid på bolden og dermed kan skabe chancer og mål, siger Daniel A. Pedersen.

Kampen mellem AGF og Sønderjyske spilles mandag aften klokken 19.00 på Ceres Park i Aarhus.

AGF-træner Morten Wieghorst har udtaget 20 spillere til kampen, hvoraf to bliver siet fra inden opgøret. Det er blandt andet værd at bemærke, at Elmar Bjarnason er tilbage i truppen efter en skadespause.

Truppen:

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai