Officielt: Glen Riddersholm ny AGF-træner

Bliver præsenteret på pressemøde kl. 15

Foto: TV MIDTVEST

Det bliver som ventet den tidligere FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm, der skal stå i spidsen for superligaklubben AGF.

Glen Riddersholm får officielt ansvaret fra nytår. Han har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2018, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Glen Riddersholm overtager jobbet efter Morten Wieghorst, der blev fyret i går, lørdag. AGF-direktør Jacob Nielsen har blandt andet begrundet fyringen af Wieghorst med 'samarbejdsproblemer'.

Glen: Aarhus er en fodbold-by

Glen Riddersholms trænerkarriere har næsten udelukkede udfoldet sig i FC Midtjylland - kun afbrudt af en kort periode som U17-landstræner. Efter sommerens DM-guld valgte han imidlertid at forlade midtjyderne.

VIDEO: Se pressemøde i AGF live her fra kl. 15

Glen Riddersholm ser det ikke som et skridt nedad at komme til AGF.

- Jeg er altid gået efter spændende udfordringer, og at blive cheftræner i AGF ser jeg som et af de mest interessante trænerjobs i Danmark. Det må være enhver ambitiøs træners ønske at være med til at realisere det potentiale, der er i AGF. Aarhus er en fodbold-by, og jeg føler mig meget priviligeret over at få mulighed for at stå i spidsen for en klub, der følges af så mange og har så stor bevågenhed, siger Glen Riddersholm i pressemeddelelsen fra AGF.

Riddersholm bliver ikke det eneste nye træneransigt på Fredensvang. Med virkning fra 1. januar 2016 har AGF således indgået en aftale med 39-årige Lars Friis, der bliver ny assistenttræner.

Riddersholm og Lars Friis har tidligere haft et tæt samarbejde i FC Midtjylland gennem mange år, og det genoptager de nu i AGF.

Fodboldekspert: Riddersholm ville være en god mand for AGF

- Jeg synes den udvikling, der er sat i gang i AGF tegner meget lovende. Klubben har en klar og realistisk plan for, hvordan den skal komme tilbage til toppen af dansk fodbold, og det tænder virkelig mit trænerhjerte at være en del af dette projekt, siger Glen Riddersholm.

Den nye AGF-cheftræner præsenteres på et pressemøde på Ceres Park søndag eftermiddag kl. 15.

TV 2 | ØSTJYLLAND streamer pressemødet på Ceres Park live her på tv2oj.dk fra kl. 15.