Krigsveteran skaber million-forretning

På små seks år har to unge aarhusianere skabt en solid forretning, der for nylig flyttet i nye og større lokaler

Virksomheden GrejFreak.dk er blevet en stor succes, og en af folkene bag er 28-årige Kristian Juel Rasmussen. Han udmærker sig ved at være krigsveteran, der har været udsendt med kamptropperne i både Kosovo og Afghanistan.

Krigsveteranen har efter sine udsendelser til Kosovo og Afghanistan med det danske forsvar sammen med en makker drevet webshoppen GrejFreak.dk, der nu er flyttet i nye og større lokaler efter en rekordomsætning.

- Jeg ser tilbage på min tid i Forsvaret som en positiv oplevelse, der har været med til at give mig en solid ballast, som jeg i det daglige kan trække på. For eksempel har Forsvaret lært mig vigtigheden i god og klar kommunikation og samarbejde," siger Kristian Rasmussen i en pressemeddelelse.

Virksomhedsidéen opstod i Kosovo

Formålet med GrejFreak.dk var fra start at dække professionelle soldaters behov for den nyeste og bedste udrustning på markedet.

Det er nemlig et faktum, at nutidens soldater supplerer deres kampuniform med udrustning, som de af forskellige årsager ikke får udleveret af Forsvaret.

Det er især soldater, som har været udstationeret i Irak og Afghanistan, der oplever, at det er nødvendigt at købe sit eget grej.

- Under min første udsendelse i Kosovo så jeg, hvordan jeg og mine kollegaer brugte mange penge på eget udstyr, som vi købte på amerikanske og engelske hjemmesider. Jeg ringede derfor til min folkeskolekammerat Casper Pedersen og fortalte ham om ideen. Få måneder senere var vi i gang, fortæller Kristian Rasmussen.

Fra garage til nye store lokaler

Siden er det gået meget stærkt for netbutikken. Fra man begyndte i Caspers forældres garage, til virksomheden nu har flyttet lager og kontor til nye lokaler i Aarhus-forstaden Viby. Allerede inden den seneste flytning blev forretningen grundet især en succesfuld outdoorshop for stor til garagen.

- Når jeg tænker tilbage på vores tid i mine forældres garage, så er der virkelig sket meget. Dengang sad Kristian og jeg i en garage som studerende, og nu er vi nu i et stort lagerlokale i Viby, forklarer Casper Pedersen.

Ejerne forventer at nå en omsætning på et tocifret millionbeløb, og vejen dertil går ifølge dem gennem tilfredse kunder, der vender tilbage på grund af god service og hurtig levering.

- Jeg er utroligt stolt over den rejse, vi har været på, og at vi har formået at skabe gode relationer til en masse kunder, der bliver ved med at vende tilbage til vores butik. Vores største mål har hele tiden været at yde god service til alle vores kunder, og det kan heldigvis også ses på Facebook og TrustPilot," siger Casper Pedersen.

brændeovn

play Miljøorganisation om natligt brændeovnsforbud: Det vil slet ikke løse problemet

Henrik Ullum SSI

SSI med kritik af Pfizer: I leverer ikke, det vi har aftalt

Vindstød

Stormlavtryk i Nordsøen sender torsdag kraftigt blæst til hele Danmark

politibil

Hash og baseball-bat: Første nat med visitationszone

20200618-125749-L-1920x1280we

Østjysk politiker ånder lettet op: Klar til en ny start for samarbejdet med USA

Indehaver performance fitness Bjørn

play Deltagere til udendørs fitness blev sigtet: Nu har politiet droppet sagen