Hektisk første dag på sexdukke-bordel: Dette rum var mest populært

På åbningsdagen var 18 mandlige kunder forbi sexdukkebordellet 'Doll House'

Danmarks første bordel med sexdukker, Doll House, åbnede onsdag under stor mediebevågenhed. 

quote Det er altså heller ikke sådan, at man møder tusind andre mænd derinde. Vi markedsfører os også som et diskret sted.

Maria Nielsen, bestyrer, Doll House

Det var dog ikke kun journalister, der besøgte sexdukkebordellet i Viby ved Aarhus.

18 mandlige kunder kiggede forbi bordellet, der sælger sig selv som 'stedet, hvor alle gentlemen er velkomne, og pigerne ikke siger nej.'

- Det er rigtig, rigtig godt. Det viser, at der er en interesse for det, og folk er nysgerrige omkring det, siger bestyrer Maria Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun betegner den første dag i Doll House som 'hektisk'.

- Vi skulle jo have det til at passe, så der ikke var kunder, mens der var journalister. Der var mange journalister, så det er jo god reklame for os, siger hun.

VIDEO: Onsdag åbnede Danmarks første bordel med sexdukker i Aarhus-forstaden Viby. Her kan du komme med på en rundtur.

Testpersoner kom tilbage på åbningsdag

Inden åbningen onsdag gennemførte sexdukkebordellet en testperiode for at finde ud af, om der et marked for et sted som Doll House. 

- Der var 25 testpersoner, og to af dem, der var med i testpanelet, dukkede op igen i går, siger Maria Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

På åbningsdagen var SM-rummet det mest besøgte.
På åbningsdagen var SM-rummet det mest besøgte.

- De sneg sig ikke ind. Den dør, du går ind ad, viser ikke, at man går ind i Doll House. 

Sexolog Joan Ørting udtalte onsdag, at hun tror, at Doll House på Gunnar Clausens Vej i Viby ender med at være et museum frem for et bordel. 

- Mænd vil gerne være diskrete og taler ikke åbent om deres kinky sexfantasier, og vil ikke risikere at rende ind i andre sådan et sted. Jeg tror ikke, at det vil virke, sagde hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Bestyrer Maria Nielsen ser dog fremtiden for Doll House som særdeles livlig.

- Det er hendes mening, men jeg tror, det bliver et rigtig godt sted, hvor vi kan hjælpe nogle til at udleve deres fantasier på en god tryg måde, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Det er altså heller ikke sådan, at man møder tusind andre mænd derinde. Vi markedsfører os også som et diskret sted.

Flest i SM-rummet

Doll House tilbyder fem sexdukker tilbydes i fire rum med forskellige temaer: et lægeværelse, et klasselokale, en stue og et SM-rum, hvor kunderne kan udleve deres fantasier.

quote En kvinde kan være sammen med en mand, og en halv time senere er hun sammen med en anden mand. Det her er jo ikke anderledes.

Maria Nielsen, bestyrer, Doll House

Det var sidsnævnte rum, der trak de fleste kunder på den første dag, fortæller Maria Nielsen.

- SM-rummet var meget populært, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND. 

Hun mener ikke, at det er specielt mærkeligt, at mænd vil have sex med en silikonedukke kort tid efter, at en anden mand har haft sex dukken.

- En kvinde kan være sammen med en mand, og en halv time senere er hun sammen med en anden mand. Det her er jo ikke anderledes, siger hun.

Maria Nielsen kan i øvrigt berette, at dukkerne i Doll House har danske pigenavne, og at hendes yndlingsdukke er Anna. Det er hende, der sidder i stuen.

Sexdukken Anna. Dukkerne er lavet af en form for silikone og rustfrit stål. Man må ikke bide i dukkerne eller kradse dem, men man må gerne slå dem. 
Sexdukken Anna. Dukkerne er lavet af en form for silikone og rustfrit stål. Man må ikke bide i dukkerne eller kradse dem, men man må gerne slå dem. 

Sådan fungerer dukkerne

- Dukkerne er primært lavet af en form for silikone og rustfrit stål.
- Leddene kan bøjes som et menneske.
- De er mellem 148-158 cm høje og vejer omtrent, hvad en person på den størrelse ville veje i virkeligheden - omkring 50 kg.
- Efter hvert besøg bliver dukkerne rengjort og afsprittet. Rengøringen foregår med hjælp fra en form for pipette, der kan tage væsker ud.
- Man bestemmer selv, om man vil være sammen med dukkerne uden eller med kondom.
- Man må ikke bide i dukken eller kradse den, men man må gerne slå den.
- Der er intet mekanisk i dukkerne.
- Der er flere dukker på vej i Viby - blandt andet en der er gravid og en mandlig udgave.