Åbent Hus hos TV2 Østjylland

aabent-hus-23

Vi har oplevet en meget stor efterpørgsel. Derfor er der desværre ikke flere billetter til åbent hus-arrangementet. Vi beklager.

TV2 Østjylland holder Åbent Hus lørdag d. 7. oktober kl. 10-16, og DU er inviteret!

Træd ind i kulissen bag TV2 Østjylland! Kom og oplev et moderne mediehus og mød dine yndlings TV2 Østjylland-ansigter.

I små grupper vil du blive guidet gennem vores arbejdsplads. Undervejs møder du vores redaktører, producerer, værter, lokalreportere, klippere og fotografer, der hver især vil fortælle om deres daglige arbejde og oplevelser. På rundturen vil du få et indblik i, hvordan vi arbejder med nyheder og historier fra hele Østjylland samt hvordan vi anvender vores udstyr for at bringe vores programmer til dig.

Rundturen ender i et telt udenfor, hvor der er mulighed for at stille alle de spørgsmål, du brænder inde med.

Vi vil også gerne høre, hvad der er vigtigt for dig. Derfor kan du til sidst på rundturen give os dit tip til en historie, drøfte de vigtigste lokale emner med din lokalreporter, deltage i sjove konkurrencer eller tage en snak med vores ledelse om, hvilken rolle du synes, TV2 Østjylland skal spille. Her kan du også nyde pølser og brød i teltet eller under åben himmel i loungeområdet.

For at give alle besøgende den bedste oplevelse er der begrænset af pladser. Det er derfor afgørende, at du booker din gratis billet i forvejen.

OBS - Hvis du er gangbesværet eller gerne vil tage rundvisningen i et roligere tempo, kan du melde dig på rundvisningerne kl. 11.00-12.30 eller 12.30-14.00.

Vi glæder os til at møde dig og vise vores hus og arbejdsplads frem.