Håndværkere får massage

Første byggeplads med gratis massageafdeling

900 håndværkere bygger på det nye supersygehus i udkanten af Aarhus. Byggepladsen er den første nogensinde, hvor håndværkere på pladsen har en gratis massage-afdeling. Det skriver Avisen.dk.

Og der er på ingen måde tale om hygge-massage, bekræfter massør og fysioterapeut Christian J. Engvad Madsen. Fysioterapeuten fortæller, at sundhedscentret - som klinikken officielt hedder - tager mange sygdomme i opløbet.

"Det er meget nemt for håndværkerne at komme her, og derfor kommer de hurtigere i gang med behandling, end de ellers ville gøre. I andre sundhedscentre ser vi ofte først håndværkerne, når de har sygemeldt sig," fortæller Christian J. Engvad Madsen til Avisen.dk.

Det er PensionDanmark, der betaler for klinikken på byggepladsen. Og pensions-selskabets direktør, Torben Möger Pedersen, er sikker på, at tilbuddet er en god idé.

"Det enkelte medlem slipper af med smerter og kan bedre passe sit arbejde. Sundhedscentret er med til nedbringe sygefraværet og forebygge alvorlige skader," siger Torben Möger Pedersen til Avisen.dk.

Han er så glad for klinikken på pladsen i Aarhus, at han stiller lignende klinikker i udsigt ved kommende store byggerier.

"Vi forventer, at centeret i Aarhus bliver model for, hvordan vi kan oprette tilsvarende midlertidige sundhedscentre, mens store byggerier foregår. Det kan for eksempel blive på Femern-forbindelsen,"siger Torben Möger Pedersen til Avisen.dk.