Gratis chokolade til alle: Folkeskoven inviterede på påskejagt

Børn og voksne var søndag formiddag på påskeskattejagt i folkeskoven i Hinnerup for at få del i intet mindre end 178 kg gratis chokolade

Søndag kunne man få stillet chokoladetrangen helt gratis i folkeskoven ved Hinnerup. 

Her blev der nemlig budt på chokoladeskattejagt i anledning af påsken, hvor både unge og gamle slikmunde var velkomne. 

- Reaktionerne har været rigtig gode. Vi har været rundt i hele landet, vi har været i Greve, på Als og nu også i Hinnerup, og der har været rigtig mange med. Jeg tror, vi har været en 400-stykker i alt, siger Michael Blohm, der er en af arrangørerne bag påskeskattejagten. 

Det er www.ausfahrt.com, folkeskoven.dk og den tyske chokoladefabrik Halloren Schokoladefabrik, der står bag den søde ferieaktivitet. 

Søndag kunne man få fingrene i sådan en pose med chokolade ved at tage på påskeskattejagt i folkeskoven i Hinnerup.
Søndag kunne man få fingrene i sådan en pose med chokolade ved at tage på påskeskattejagt i folkeskoven i Hinnerup.

Chokoladejagten går ud på, at deltagerne får udleveret ti spørgsmål, som de ved at gå på jagt i området skal finde svar på. 

Uanset om man svarer rigtigt eller forkert, får man udleveret en pose med chokolade. Blandt de rigtige besvarelser bliver der desuden trukket lod om blandt andet 2,5 kg chokolade. 

I alt bliver der delt intet mindre end 178 kg chokolade ud i henholdsvis Greve, Odense, Hinnerup og på Als.

- Det bedste var, at man gik sammen med sin familie. Det var hyggeligt, siger Nadja Høgh fra Hinnerup, der var en af de børn, der var afsted med hele sin familie. 

Du kan se hele indslaget her.