Fitness rykker uden for: Kom til dans og styrketræning i alt slags vejr

Hos Seier Fitness i Aarhus rykker man holdsalene udendørs. Det sker efter, at man fra på mandag må mødes 25 personer til udendørs idrætsaktiviteter.

Bassen pumper i takt med dine bevægelser, mens trænerens instrukser flyder direkte ind i din øregang og sveden drypper fra panden.

Mange har savnet deres fitnesstræning, men nu bliver der snart mulighed for at få pulsen op igen. Med et headset til alle deltagere, bliver det, som man kender det fra holdsalene, lyder det.

Bortset fra, at det vil foregå udendørs.

Fra på mandag hæves forsamlingsforbuddet for udendørs idrætstilbud nemlig fra fem til 25, og derfor har SeierFitness i Aarhus besluttet at invitere til udendørstræning.

- Vi har rigtig mange medlemmer, der gerne vil ud at bevæge sig i den friske luft og mærke stemningen igen, siger direktør i SeierFitness, Mads Seier, til TV2 ØSTJYLLAND.

Der var fuldt smæk på sidst SeierFitness tilbød udendørs træning, lyder det fra direktør Mads Seier Nu bliver det igen muligt efter forsamlingsforbuddet for udendørsidræt hæves fra fem til 25 fra på mandag.
Der var fuldt smæk på sidst SeierFitness tilbød udendørs træning, lyder det fra direktør Mads Seier Nu bliver det igen muligt efter forsamlingsforbuddet for udendørsidræt hæves fra fem til 25 fra på mandag.

Under nedlukningen har SeierFitness holdt sig i gang med træningsvideoer online, men nu har de ikke råd til at vente længere.

- Jeg bliver nødt til at gøre noget for at holde snuden oven vande. Vi har mistet en stor indtægt ved at holde lukket under vores største måneder i starten af året, siger Mads Seier.

Også i regn og slud

Forventningerne til den forestående åbning er tårnhøje. Det er da heller ikke første gang, at de hos SeierFitness har trænet uden for.

Under nedlukningen i starten af december, kunne man nemlig også gå til både dans og styrketræning under åben himmel.

- Folk var meget glade. De havde røde kinder og kom også i regn og slud, siger Mads Seier.

Erfaringerne fra tidligere betyder også, at Mads Seier ikke er nervøs for smitterisikoen ved at forsamles flere mennesker.

- Vi har ikke haft nogle coronatilfælde overhovedet. Vi går sindssygt meget op i afstand og afspritning, siger han.

Som det ser ud nu, er der ingen krav om at skulle vise en negativ coronatest for at deltage i udendørsidræt med maksimalt 25 deltagere. Men Mads Seier er åben for, at det kan blive aktuelt.

- For at kunne åbne op indendørs på sigt, kan jeg sagtens forestille mig, at negative test skal i spil, siger han. 

def_thumb,50_percent

play Søvand forsvandt på mystisk vis: Nu bliver det politianmeldt

Ikea Skejby Aarhus IKEA

Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

Lige nu
mink minkfarm bure bur

liveblog Affaldsselskaber melder klar til at brænde opgravede mink

Silkeborg Højskole

Højskole bruger ny taktik: Fortsat kun et smittetilfælde

renovering

Danskerne vil bruge feriepenge på boligen - og det er et problem, siger eksperter

b14e5dad-b348-4b49-98bc-975d205c3617

Forskere har på rekordtid gjort banebrydende blodprop-opdagelse