Fejrer aftale med gratis øl

AGF og Ceres markerer den nye aftale på fredag

Onsdag blev det offentliggjort, at Royal Unibrew og AGF har indgået en ny sponsoraftale, og knap nok er blækket på kontrakten tørret, inden det fejres

Det sker i morgen, fredag, med uddeling af gratis øl på 35 af byens barer og restaurationer, ligesom heldige kan få fingre i unikke Ceres-trøjer og fodboldbilletter.

Den nye sponsoraftale betyder, at stadion skifter navn til Ceres Park, og C-tribunen bliver lavet om til Ceres-tribunen. Derudover kommer der også til at stå Ceres på AGF-trøjerne.

AGF og Ceres har derfor i fællesskab arrangeret en markering af aftalen, hvor der vil bllive delt gratis Ceres Top ud på 35 aarhusianske barer og restaurationer på fredag.

Se: Skal hedde Ceres Park

Hele arrangementet foregår i tidsrummet klokken 15-19.00:

- Hold øje med de gamle Ceres-lastbiler, der kører rundt i midtbyen og besøger 35 udvalgte barer og restaurationer, hvor der bliver uddelt specielle Ceres-trøjer - selvfølgelig sammen med kolde Ceres Top pilsnere, skriver AGF på sin hjemmeside.

Den nye sponsoraftale vil også blive markeret i Bilka i Tilst i tidsrummet 17-19.00, hvor AGF-spillere deler autografer ud.

Her kan du se en liste over de 35 beværtninger, som Ceres-lastbilerne besøger fredag