Erfarent socialdemokratisk byrådsmedlem har fået nok og skifter parti

Ango Winther, der har siddet i Aarhus Byråd i 27 år, har valgt at skifte til Det Konservative Folkeparti. Han mener, at Socialdemokratiet er blevet for venstreorienteret.

For nogle er der måske langt fra Det Konservative Folkeparti til Socialdemokratiet. 

Men det mener Ango Winther ikke.

Ango Winther.
Ango Winther.

- For mig har der aldrig været langt fra Socialdemokrat til Socialkonservativ på de områder der er vigtige for mig - der hvor man har blik for værdien af fællesskabet og vores velfærd, ansvaret for de kommende generationer, omsorgen for de ældre og de svageste, og samtidig giver frihed til virkelyst og har fokus på erhvervsliv og arbejdspladser - og så betyder værdier som ordentlighed og respekt rigtig meget for mig, udtaler han i en pressemeddelelse.

Ango Winther har været medlem af Socialdemokratiet i 27 år, og i en alder af 70 år har han valgt at skifte parti, da han mener, at Socialdemokratiet er blevet for venstreorienteret. Derudover ved han ikke længere, hvor han har Socialdemokratiet og kan ikke længere se sig selv som socialdemokrat.

Ango Winther er medlem af Sundhed- og Omsorgsudvalget og medlem af Teknisk Udvalg. Derudover er han medlem af bestyrelsen for Aarhus Vand, Midttrafik og næstformand i DANVA (sammenslutningen af vandværker.) De poster fortsætter han med at have.

Han fik 681 stemmer ved seneste kommunalvalg i 2017.