Cutfather træner unge sangtalenter i Aarhus

I disse dage er 12 upcoming sangskrivere med til Danmarks største sangskriverevent Aarhus Calling

At skrive det perfekte hit er ikke altid sådan lige til, men nogle af de bedste til den disciplin er samlet i Aarhus i øjeblikket. Det er de i forbindelse med sangskrivereventen Aarhus Calling, hvor nogle af Europas allerbedste sangskrivere har taget 12 talenter under deres vinger.

En af læremestrene er danske Mich Hedin Hansen – bedre kendt som Cutfather.

- Vi har nogle store talenter i Danmark, som er samlet her. Inden for den seneste årrække har vi fået en bredere palet af gode sangskrivere. Når vi ser kunstnere som MØ og Lukas Graham, så spreder deres succes sig som ringe i vandet, siger Cutfather til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge ham har sangskrivere været en lukket kreds af mennesker i mange år, men det er der åbnet op for nu. Og Aarhus Calling skaber endnu bedre muligheder for de upcomping skribenter.

- Det her giver dem en super god platform for rigtig at komme i gang i musikbranchen, men det er en hård kamp at komme igennem, forklarer Cutfather.

Den kendte sangskriver ville derfor aldrig selv råde sine børn til at kaste sig ind i branchen.

- Der venter en lang og sej kamp for at gøre det til en levevej. Man skal brænde for det, men så er det også et sjovt og inspirerende miljø at være i. Det har været utrolig givende og sjovt for mig i mange år, siger han.

Aarhus Calling startede i 2015 og har haft besøg af blandt andre American Idol-dommeren Kara DioGuardi, Kanye West produceren Che Pope, Nik & Jay, Cutfather, Chief1 og mange flere. På Aarhus Calling er der blevet skrevet flere store hits - heriblandt Ricky Martin's comeback hit 'Vente pa ca' med flere end 800 mio. visninger på Youtube samt Nik & Jay's nr. 1 hit 'Magisk'.

Du kan se et længere interview med Cutfather øverst på siden. 

90414802_2842243999193987_995621003155472384_n

Marie-Louise holder midnatsåbent: - Nu bliver jeg herre i eget hus igen

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Ny vaccine kan blive godkendt i EU i starten af marts

6a0adb77-df5b-46a7-ba2b-27b2740e1419

Eksperter: Over halvdelen af positive lyntest kan være falsk positive

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand