Voice Junior-vinder bliver del af Watermusic i Randers

Oliver Arndt de Thurah optræder sammen med Oh Land i begyndelsen af september under Watermusic i Randers

Foto: TV2 / Søren Pagter

Den 13-årige aarhusianer Oliver Arndt de Thurah skal arbejde sammen med sin mentor fra Voice Junior i en af Aarhus 2017s store satsninger. Han skal nemlig synge duet med Oh Land under fremførelsen af Watermusic på havnen i Randers.

Det er Randers Egnsteater, der sammen med folkene fra kulturhovedstaden står bag Watermusic på havnen den 2. og 3. september, og her har han man nu lavet en aftale med Voice Junior-vinderen, der genforener ham med Oh Land.

Jeg tænkte; yes, endnu en mulighed for at synge med Oliver.

Nanna Øland Fabricius

Beslutningen om at hyre det 13-årige sang- og skuespillertalent er taget i fællesskab mellem Oh land og den britiske instruktør, Kevin Finnan, der er kunstnerisk leder på Watermusic.

Læs også Forrygende start på salget af billetter til Watermusic

- Da jeg delte min begejstring for Oliver, foreslog Kevin straks, at han skulle tildeles en rolle i Watermusic. Jeg tænkte; yes, endnu en mulighed for at synge med Oliver. Han er nemlig ikke bare et super dygtigt ungt talent, han er også et dejligt menneske, man har lyst til at tilbringe sin tid med, fortæller Nanna Øland Fabricius med kunstnernavnet Oh Land i en pressemeddelelse.

Særlig plads til Oliver

Og det bliver rent faktisk ikke første gang, at det unge stjernefrø går på scenen sammen med sin mentor. I Voice Junior-finalen sang Oliver en duet med Oh Land i nummeret ’Love You Better’. Nanna Øland Fabricius arbejder nu på at skrive en dansk tekst til nummeret og tilpasse det til handlingen i Watermusic.

- På den måde skaber jeg en helt særlig plads til Oliver, siger hun.

Billetter til det storslåede show på havnen var i høj kurs, da de blev sat til salg i marts, og det ventes, at over 12.000 tilskuere vil tage plads på kajen til de to aftener. Oliver Arndt de Thurah glæder sig til at være en af del af den imødesete forestilling.

Læs også Oh Land med kæmpe mandskor: Skal du være med?

- Jeg glæder mig først og fremmest til at arbejde sammen med Oh Land igen. Og så glæder jeg mig til at se det hele sat sammen ved forestillingen i september. Jeg kan helt ærligt faktisk endnu ikke få de mange elementer til at passe sammen inde i mit hoved. Derfor ser jeg nu frem til prøverne, og jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaven, siger Oliver Arndt de Thurah.

Handlingen til Watermusic er inspireret af historien om pramdragerne, der tilbage i 1700- og 1800-tallet fragtede varer via vandveje på Gudenåen. 

02:39

Se her hvad Oh Land sagde under præsentationen af Watermusic sidste sommer. 

Luk video