Bilist tog fejl af gearene og kørte i havnen

En bilist troede, at han var i bakgear og kørte direkte i havnen. Politi og Brandvæsen blev kaldt ud til en mulig drukneulykke, men bilisten havde reddet sig selv ud af sideruden og op på land, da de nåede frem.

En mandlig bilist ved Aarhus havn må have fået sig noget af et chok, da han tog fejl af gearene og kørte ud over kanten og i havnen søndag eftermiddag.

Manden troede, han var i bakgear, men da han trykkede på speederen kørte bilen altså frem i stedet.

- Han er kørt i havnen, og fortællingen er altså, at han har taget fejl af bakgear og er kørt frem, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Bo Christensen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Manden får dog reageret hurtigt og redder sig selv ud af bilen ved at kravle ud af sideruden, inden bilen når at synke.

- Han er ret hurtigt ude. Han får kravlet ud og op på taget, og derfra kommer han op på land igen. Han er ikke kommet til skade, siger vagtchefen.

Både Østjyllands Politi og Østjyllands Brandvæsen blev kaldt ud til stedet som en rednings- og drukneulykke, og de mødte derfor talstærkt op med fuld udrykning.

- Men da vi kommer derud, kan vi jo se, at det ikke er mere akut, da han allerede har reddet sig selv. Vi bistår så politiet i at få bjærget bilen, fortæller operationschef ved Østjyllands Brandvæsen, Anders Brix Christensen, til TV2 ØSTJYLLAND.

- Da vi kommer, er bilen stadig ikke sunket, men inden vi får alt vores grej til at bjærge den klar, når den for langt ned, i forhold til at gøre det sikkert for vores dykkere.

Derfor ventede Østjyllands Brandvæsen til, at bilen var sunket helt, inden de med en kran fik hevet bilen op på land igen.