18-årige Maria ramt af skud

Ung kvinde beskudt, mens hun gik tur med sin hund

02:33

1 af 2

18-årige Maria Mølbæk fra Viby er stadig chokeret, efter at hun i nat blev beskudt, mens hun luftede sin hund.

Maria Mølbæk gik ved et-tiden tur med sin hund på Ormslevvej. Fra et åbentstående vindue tog en ældre mand sigte på hende og affyrede et skud med et luftgevær.

- Pludselig kunne jeg mærke, at jeg bliver ramt i nakken. Jeg råbte "Jeg er blevet skudt, jeg er blevet skudt", hvorefter jeg løb væk fra stedet. Jeg blev forvirret og gik i panik, forklarer Maria Mølbæk til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Psykisk syg fængslet
Maria Mølbæk anmeldte straks episoden til politiet. Da betjentene fra Østjyllands Politi opsøgte den formodede gerningsmand på sin bopæl, affyrede manden et skud mod den ene af betjentene.

Betjenten blev ramt på den ene skulder. Den 72-årige psykisk syge mand blev anholdt. Han er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger.

18-årige Maria Mølbæk kendte den 72-årige i forvejen. Hun havde på ingen måde regnet med, at han kunne finde på at skyde efter hende.

- Alle, der bor herude, ved, at han er syg. Men han har virket meget sød og været glad for mig. Så jeg fik det største chok, da han skød efter mig, mens jeg gik tur foran min egen bopæl, forklarer hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere om skyderiet i tv-indslaget øverst på denne side.

Læs også: Betjent skudt i skulderen